TYT ilk deneme 25 net geldi

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Çok fazla eksiğimi kapattım. Geçen sene ile değişen hiçbir şey yok. Sizce çok mu kötüyüm? 45-50 yapacağım diye girip 25 ile çıktım.

tek deneme ile kendinizi test edemezsiniz. en az 3 denemenin ortalaması sizin ortalamanızdır bence.

Belki deneme gerçekten zoru veya siz yapamadınız bilmiyoruz biz. Lakin benim görüşümce hala çok eksiğiniz var.

Hocam motivasyon düşürmek ve kırmak gibi bir niyetim asla yok. Ama gerçekten de çok kötü. Sadece Türkçe çözseniz bile daha fazla gelmesi lazım. Çalışma şeklinizi gözden geçirin.

Benim de ilk denemem 30 net civarı bir şeydi. Sınavda 80 net yaptım. 2 ay da boşladığımı düşünürsek idare eder bir gelişme. Siz daha iyisini de yapabilirsiniz. Tabi ülkede başka bir sıkıntı olmadığı sürece. Yani 25 net ilk başlangıç için gayet güzel. Şimdi ise tek yapmanız gereken zaman içinde bunu yükseltmek. Bir sınırınız olmasın da akın gidin ezip geçin en iyisini yapın.

Benim de ilk denemem 30 net civarı bir şeydi. Sınavda 80 net yaptım. 2 ay da boşladığımı düşünürsek idare eder bir gelişme. Siz daha iyisini de yapabilirsiniz. Tabii ülkede başka bir sıkıntı olmadığı sürece. Yani 25 net ilk başlangıç için gayet güzel. Şimdi ise tek yapmanız gereken zaman içinde bunu yükseltmek. Bir sınırınız olmasın da akın gidin ezip geçin en iyisini yapın.

Hiç sorun değil hocam 10 yaptığımı hatırlıyorum harıl harıl paragraf + mat denemeleri çözün.

İnşallah hocam teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı