TYT matematik için hangi soru bankaları kesin bitmeli aynı şekilde fen ve Türkçe için de öyle. Dershanem sosyal vermiyor bunu nasıl ilerletebilirim?
Ortalamanın üstü bir öğrenci değilse 3D'de zorlanacağı aşikar. Bazen ortanın biraz ilerisi seviyede başlayan öğrenciler bile zorlanıyor.345 yayınları bir de 3D güzel orta zor seviyede.
Öncelikle önünde uzun yol var sosyal ve fen gibi bölümlere çok da kafanı yorma, yoksa unutacaksın. Matematik için hiç temelim yok diyorsan Mikroorijinal soru bankası önerebilirim, Türkçede de limit yayınları ile başlayabilirsiniz.
Ortalamanın üstü bir öğrenci değilse 3D'de zorlanacağı aşikar. Bazen ortanın biraz ilerisi seviyede başlayan öğrenciler bile zorlanıyor.
Tercihler güzel olmuş zamanın bol olduğu için basit kaynaklardan başla 3D, Barış gibi yayınlara illahaki ulaşacak zamanın olur. Dershane kaynaklarını da çözmek istersen ödev verildiği zaman çöz bence, soru görmek bu zamanlarda iyi olur. Tercihlerini güzel yapmışsın ilacın kitaplarını bitirdikten sonra gelişimi zaten fark edersin. Gereksiz stres olma çalışacak bol vaktin var -böyle dedim diye de salma- iyi çalışmalar.Yani temelim yok diyemem sadece sınav vakti sınava çalışarak geçirdim çok birşey hatırlamıyorum bu zamana kadar çalışmamdan, dershanede de miray ve toprak yayınları çözecekmişiz matematikte.
Dershanemin verdiği kaynaklar da bunlar. Kendim şöyle bir plan oluşturdum TYT matematikte ilaç, 345 ve dershanenin kaynakları. Problem kısmında yine ilaç ve 345'in problem kısmı ek olarak acil fasikül ve dershanenin kaynakları yine. Geometri için geometrinin ilacı ve 345 geometri. TYT fizik için hız ve renk, 345 ve dershane kaynağı. TYT kimya orbital ve dershane kaynağı. TYT biyoloji biyotik ve dershane kaynağı.
Üstlerine ek 3D ve orijinal gibi yayınlar çözmek istiyorum ama zor yetiştiririm hepsini diye düşünüyorum çünkü dershane ile ilerleyeceğim. Sizin tavsiyelerinizi dinlemek isterim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.