Bir de eğer ki soru bankası alırsanız kesinlikle video çözümlü al.
Karekök soruları da iyidir ama fen bilimleri için pek tavsiye etmem.
Muba mı onun bir matematik soruları vardı. Fen lisesine giden arkadaşım bile çözemiyordu.
Muba deyince anlık ben.
.
O yayınla bir tecrübem olduğundan demiyorum da bazı kitaplar zor olduğu kasvetini oluşturmak için uzun uzadıya, nereye çekseniz oraya uzayacak saçma sorular soruyor sayısal branşlarda. Hocalarıma götürdüğümde 3-5 dakika bakıştıkları soruları sınavda 1.5-2 dakikada çözelim diye bekliyorlarFizik hocama 1 tane vektör sorusu götürmüştüm. Teneffüs bitti soruyu zar zor bitirdi adam. Ve çoğu soruda hata vardı.![]()
Biz de insanız yani öyle ne zor soruyorsun. Ben Muba'yı çözerken ( çözerken derken şaka yapıyorum) sinirden kaç tane kalem kırdım sonunda kitabı yaktım ve çok mutlu oldum.O yayınla bir tecrübem olduğundan demiyorum da bazı kitaplar zor olduğu kasvetini oluşturmak için uzun uzadıya, nereye çekseniz oraya uzayacak saçma sorular soruyor sayısal branşlarda. Hocalarıma götürdüğümde 3-5 dakika bakıştıkları soruları sınavda 1.5-2 dakikada çözelim diye bekliyorlar.
Ben geri dönüşüme vermeyi planlamıştım taş çatlasın 4-5 test çözmüşümdür.Biz de insanız yani öyle ne zor soruyorsun. Ben Muba'yı çözerken ( çözerken derken şaka yapıyorum) sinirden kaç tane kalem kırdım sonunda kitabı yaktım ve çok mutlu oldum.
O yayınla bir tecrübem olduğundan demiyorum da bazı kitaplar zor olduğu kasvetini oluşturmak için uzun uzadıya, nereye çekseniz oraya uzayacak saçma sorular soruyor sayısal branşlarda. Hocalarıma götürdüğümde 3-5 dakika bakıştıkları soruları sınavda 1.5-2 dakikada çözelim diye bekliyorlar.
Ben direk yaktım. Ben bir 20-30 test çözmüşümdür ama çözerken ömrümden ömür gidiyordu.Ben geri dönüşüme vermeyi planlamıştım taş çatlasın 4-5 test çözmüşümdür.
Benim ortaokulda iyi lise de müthiş gidiyorum. Edebiyat hariç bütün ortalama 90 üzeri.Ortaokulda derslerin zorluğu hiçbir şey bence liseye göre. Ortaokul da 95 altı ortalamam yok lise de 85-90 arası hep. Fen lisesi okuyorum matematikten 30 aldımsayısal düşünmüyorum ama eşit ağırlık gireceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.