TYT konu anlatımlı kitap önerisi

Bir de eğer ki soru bankası alırsanız kesinlikle video çözümlü al.
Karekök soruları da iyidir ama fen bilimleri için pek tavsiye etmem.

Bir de eğer ki soru bankası alırsanız kesinlikle video çözümlü al.
Karekök soruları da iyidir ama fen bilimleri için pek tavsiye etmem.

Bir gün kitap almak için gittim bana hiç bilmediğim MUBA yayınlarını önerdiler. Allah'ın cezaları soruları geçtim, cevap anahtarı yanlıştı. MUBA'dan uzak dur. Adını görürsen kaç oradan.

Muba mı onun bir matematik soruları vardı. Fen lisesine giden arkadaşım bile çözemiyordu.
Muba deyince anlık ben.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Fizik hocama 1 tane vektör sorusu götürmüştüm. Teneffüs bitti soruyu zar zor bitirdi adam. Ve çoğu soruda hata vardı. 😀

Yani çıkarılacak ders bilmediğin yayın alma ve daha çok video çözümü sorular al. Sana tavsiyemiz bunlardır. Muba için kesilen ağaca üzülüyorum.

Fizik hocama 1 tane vektör sorusu götürmüştüm. Teneffüs bitti soruyu zar zor bitirdi adam. Ve çoğu soruda hata vardı. 😀
O yayınla bir tecrübem olduğundan demiyorum da bazı kitaplar zor olduğu kasvetini oluşturmak için uzun uzadıya, nereye çekseniz oraya uzayacak saçma sorular soruyor sayısal branşlarda. Hocalarıma götürdüğümde 3-5 dakika bakıştıkları soruları sınavda 1.5-2 dakikada çözelim diye bekliyorlar :).

O yayınla bir tecrübem olduğundan demiyorum da bazı kitaplar zor olduğu kasvetini oluşturmak için uzun uzadıya, nereye çekseniz oraya uzayacak saçma sorular soruyor sayısal branşlarda. Hocalarıma götürdüğümde 3-5 dakika bakıştıkları soruları sınavda 1.5-2 dakikada çözelim diye bekliyorlar :).
Biz de insanız yani öyle ne zor soruyorsun. Ben Muba'yı çözerken ( çözerken derken şaka yapıyorum) sinirden kaç tane kalem kırdım sonunda kitabı yaktım ve çok mutlu oldum.

Ortaokulda derslerin zorluğu hiçbir şey bence liseye göre. Ortaokul da 95 altı ortalamam yok lise de 85-90 arası hep. Fen lisesi okuyorum matematikten 30 aldım 😁 sayısal düşünmüyorum ama eşit ağırlık gireceğim.

Ben geri dönüşüme vermeyi planlamıştım taş çatlasın 4-5 test çözmüşümdür.
Ben direk yaktım. Ben bir 20-30 test çözmüşümdür ama çözerken ömrümden ömür gidiyordu.
Ortaokulda derslerin zorluğu hiçbir şey bence liseye göre. Ortaokul da 95 altı ortalamam yok lise de 85-90 arası hep. Fen lisesi okuyorum matematikten 30 aldım 😁 sayısal düşünmüyorum ama eşit ağırlık gireceğim.
Benim ortaokulda iyi lise de müthiş gidiyorum. Edebiyat hariç bütün ortalama 90 üzeri.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı