TYT mat kitap önerisi

LaPulga

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar 12. sınıf oldum ben bu sene. TYT mat için Eyüp bden gidiyorum ancak o da 186 tane video var kısacası biraz uzun sürecek. Ekim gibi falan bitecek TYT mat sizce bu sorun mu? Yani daha erken bitirmem şart mı? Bir de TYT mat için 2 kaynak yeterli mi? Elimde 345 ve Bilgi Sarmal var. İlk olarak 345'ten çözüyorum her 4, 5 konuda bir tekrar amaçları Bilgi Sarmal'dan çözüyorum. Aklımda bu ikisi bitince orijinal almak var sizce gerekli mi? Son olarak tavsiye ettiğiniz TYT mat çalışma taktiği vs. var mı? Şimdiden teşekkürler 🫠

Arkadaşlar 12. sınıf oldum ben bu sene. TYT mat için Eyüp bden gidiyorum ancak o da 186 tane video var kısacası biraz uzun sürecek. Ekim gibi falan bitecek TYT mat sizce bu sorun mu? Yani daha erken bitirmem şart mı? Bir de TYT mat için 2 kaynak yeterli mi? Elimde 345 ve Bilgi Sarmal var. İlk olarak 345'ten çözüyorum her 4, 5 konuda bir tekrar amaçları Bilgi Sarmal'dan çözüyorum. Aklımda bu ikisi bitince orijinal almak var sizce gerekli mi? Son olarak tavsiye ettiğiniz TYT mat çalışma taktiği vs. var mı? Şimdiden teşekkürler 🫠

345 ve Bilgi Sarmal yeter fazlasına çokta gerek yok kesinlikle 345'i bitir.

345 başlangıç testleri tamamen vakit kaybı. Orta ve zorları çözeceksen sadece belki. Sarmal zaten ortalama bir kitap onu çözmen o seviye için yeter ondan sonra barış çelenk veya metin falan çöz.

345 ve Bilgi Sarmal yeter fazlasına çokta gerek yok kesinlikle 345'i bitir.
Tamamdır hocam , teşekkür ederim.

345 başlangıç testleri tamamen vakit kaybı. Orta ve zorları çözeceksen sadece belki. Sarmal zaten ortalama bir kitap onu çözmen o seviye için yeter ondan sonra barış çelenk veya metin falan çöz.
Kral şimdi 345 in başlangıç testlerini çözmeyelim mi? Teşekkürler bu arada

345 ve Bilgi Sarmal tam olarak yeter.
Geo çalişmayı da ihmal etme TYT geo bitirmeye calis.
Ve denemelere geç mikroorjinal, rasyonel, toprak, 345 olabilir sana tavsiyem 3D, apotemi, orijinal ve Bilgi Sarmal'in mat denemesini kışa birak

Tamamdır hocam , teşekkür ederim.

Kral şimdi 345 in başlangıç testlerini çözmeyelim mi? Teşekkürler bu arada
Ben 345 TYT matematik kitabına karşıyım. Basit testler aşırı basitler. E kalanı için de kitap almak anlamsız. Aldıysanız yerinizde olsam basitleri çözmekle vakit harcamam. Zor testleri iyidir çözebilirsiniz. Bu arada yerinizde olsam sarmal TYT'yi yalar yutar daha sonra problemler kitabı çözerim sadece (eğer düzenli olarak tyt denemesine giriyorsanız.).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı