TYT mat neti yükseltmek için konu önerisi

1fifacı

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba şu an 27 net bandındayım. Katı cisimler pkob ve dörtgenlerde eksiğim. Hangisine başlamalıyım? He bir de 2 günde bir branş atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geometriden 10-12 civarında soru çıkıyor. +30 üzerini görmek istiyorsanız Geometriyi tam anlamıyla yapabilmek şart.

@1fifacı, Geometriyi atlamayın kesinlikle. Geometri olmadan +30 üzeri göremezsiniz. Geometri ve problemleriniz iyiyse 25 net ve üzeri garanti. Gene de konu atlamadan çalışın çünkü ÖSYM'nin soru dağılımına göre bazı sorular herkesin yapabileceği, orta düzey öğrencilerin yapabileceği ve derece öğrencilerinin yapabileceği düzeyde ayarlanıyor. Geometri belki de derece öğrencilerinin yapabileceği düzeyde soruları çok olacak, bu da bilinemeyeceği için konu atlanmadan çalışılması daha doğru olur.

@1fifacı, geometriyi atlamayın kesinlikle. Geometri olmadan +30 üzeri göremezsiniz. Geometri ve problemleriniz iyiyse 25 net ve üzeri garanti. Gene de konu atlamadan çalışın çünkü ÖSYM'nin soru dağılımına göre bazı sorular herkesin yapabileceği, orta düzey öğrencilerin yapabileceği ve derece öğrencilerinin yapabileceği düzeyde ayarlanıyor. Geometri belki de derece öğrencilerinin yapabileceği düzeyde soruları çok olacak, bu da bilinemeyeceği için konu atlanmadan çalışılması daha doğru olur.

Hocam problemlerim bir seviye üstünde yani en fazla 2 soru kaçıyor ama geometri maksimum 4.5 net gördüm ben 11.sınıf çok ağır ona zaman ayırmakta zorlanıyorum şu an ama sürece yaymaya düşünüyorum zaten bizim son konumuz katı cisimler ve olasılık ben dörtgenlere çalışsam yeterlidir herhalde.

@1fifacı, eksiğinizi de biliyormuşsunuz. Başarılar dilerim. :) Geometriye adamakıllı çalışın. Çalıştıktan sonra netinizin yükseldiğini görürsünüz.

Problemleri nasıl hallettiniz?

Hocam Bilgi Sarmal'ı ve orijinal TYT matematikten bitirdim Apotemi alacağım şimdi seneye barış çelenkle bitiririm.
Bilgi Sarmal'ı problem fasikülü bu arada yeniyseniz öneririm düzgünce bitirince ben 5 6 net arttırmıştım direkt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı