itskaarina
Picopat
Daha fazla
Sıkılma durumu normal bende sıkılıyorum, acaba uzun periyotlar yapmadan hemen 1 saat geçse de kalksam diye mi düşünüyorsunuz? Kronometre'ye bakıp 1 saatin geçmesini beklemek yerine 2 saat kronometre'ye bakmadan çalışmayı deneyin ilk 1 saat çok zor geliyor daha sonra da fark etmeden 2 saat çalışıyorsunuz ben bunu hala çok yaparım ders çalışmak istemediğim zaman 2 buçuk saatlik alarm kurup kronometreyi odadan dışarı atarım 1 saati zar zorda olsa geçirdikten sonra (genellikle o ilk saatte klasik müzik dinlerim) geri kalan 1,5 saati en azından hareket etmeden odaklanmış şekilde geçiririm. Ben pdf'ten çözerken soruları falan yazmam eğer kütüphanedeysem bilgisayardan açarım testi, önüme bir kağıt alırım atıyorum 345'in rasyonel sayılar testini çözeceğim ve 16 soru var bir testte, kağıda soruları yazmadan 1,2 diye numaralar verip 'soruları yazmadan' soruyu bilgisayardan okuyup çözümünü de kağıda dökerim. Tabi bunu geometri testinde yapamazsınız onun için geometri testi almak zorundasınız. Ya da fotokopi çektirirsiniz ben 12.sınıftayken çok çektirirdim.Bayağı var hem de. Odaklanamiyorum cok sıkılıyorum ve sıkılınca beynim bu durumdan kurtulmak için dikkatimi dagitiyor. PDF'den nasıl cozebilirim ki kagit kalemle yazmadan? Soruyu A4 kagidina falan mi yazaıkılıyor