TYT matematiğe nasıl çalışılmalı?

emre4531

Picopat
Daha fazla  
TYT matematiğe yeni başladım. YouTube'da mert hocanın kitaplarını aldım. Ondan devam ediyorum ve problemler veya geometriyi nasıl çalışmalıyım? TYT matematiği bitirincemi başlamalıyım yoksa ikisini birden mi götürmeliyim veya 3'ünü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beraber. Zaten birinci derece denklem,eşitsizlik,oran orantı,çarpanlara ayırma,mutlak değer gibi konular problemlerin bel kemiği,hem de genel TYT matın.Geometriyi de en azından üçgenleri aradan çıkarın.

Beraber. Zaten birinci derece denklem, eşitsizlik, oran orantı, çarpanlara ayırma, mutlak değer gibi konular problemlerin bel kemiği, hem de genel TYT matın. Geometriyi de en azından üçgenleri aradan çıkarın.

Bu dediğiniz konular problemler oluyor değil mi bir kampamı katılayım yoksa nasıl yaparım ne tavsiye verirsiniz ve dier dersler için günlük kaç ders çalışmalıyım.

Bu dediğiniz konular problemler oluyor değil mi bir kampamı katılayım yoksa nasıl yaparım ne tavsiye verirsiniz ve dier dersler için günlük kaç ders çalışmalıyım.

Bu dediğim konular problemler değil. Problemleri çözmeniz için hakim olmanız gereken konular. Problemler dediğimiz; sayı, kesir, hız, işçi, karışım vs. problemleri başlığı altındakilerdir. Onun dışında günde 10 tane problem bile çözseniz kafi nasıl uygun görürseniz(rutin yani).Son olarak günlük ders sayısı kişiye ve yapısına göre farklılık gösterir ama ben günde max 2 ders çalışıyorum. 2'den fazlası çorba oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı