TYT Matematiği yapamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günlük çalışıyorum hocam hayırlısı artık.
Günlük düzenli ve öz çalışan birisi emeğinin karşılığını illaki alır. Başarılar dilerim kardeşim, kolay gelsin.

Hocam şu an aynı durumdayım ben de temel kitap bitirip 49 günde TYT kampına başladım kitaptaki yeni nesil sorular bana bakıyor bende onlara. Şu an soru çözümlerini izleyeceğim olmazsa TYT'ye ilk adım kitabını alacağım ondan sonra devam edeceğim. Sen ne yaptın halledebildin mi sen?

@Silinen üye soruları anlayarak çözün ve günlük çalışın. Olmaması için bir sebep yok.

@Silinen üye rica ederim. Deneyin, deneyince yapabildiğinizi sizde fark edeceksiniz. Çalışan adam her şeyi yapar, yapmaması için bir sebep yok ortada.

Aynı durum bende de var aslında hocam bu durum bana göre sizle alakalı değil herkes aynı zekaya sahip değildir. Ben sizin yerinizde olsam 1 gün istirahat ederim sonra dersime devam ederim. Dilciyim sabote etmeye çalışmıyorum.

YKS 2022'ye sözel olarak gireceğim ve benim de matematiğim çok kötü, 5-6 net yapabilirim anca.

YKS puan hesaplama sitelerinde hesaplamalar yaptım ve kurtaramama ihtimalimin fazla olduğu TYT Matematiğe önem vermek yerine AYT Sözel derslerimdeki netlerimi arttırmak için uğraşmaya karar verdim. Fakat bu demek değil ki asla matematiğe bakma. Matematiğe elbette çalış ama tıkandığınızı hissettiğinizde diğer derslere odaklanın.

Sizde hesaplamalar yapın. Hangi derslerden netlerinizi arttırarak TYT Matematiği telafi edebileceğinizi planlayın:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…