TYT matematik 0-5 net yapan birisi Eyüp b izlemeli mi?

Yani basit denklemleri çözebiliyorum basit işlemlerde sıkıntı yaşamıyorum ancak dediğim gibi 9 ve 10'um çok kötü geçtiği için bir başlasam mı diye düşünmedim değil.

Temel bir kampa başla. Eğer mezuna kalıp 30+ net yapan birisi değilsen gidip de yüksek kaynakları çözmenin manası yok.

3D vdd + Eyüp b temelin 2 tık üstüdür. Önerim bıyıklı 10 günde temel atma + acil matematiğin ilacıdır.

Ha ama eğer anlayıp çözebiliyorsanız, gerçekten gelişiyorsanız kullanabilirsiniz ama dediğim gibi, önerim acil matematiğin ilacı + bıyıklı'nın 10 günde temel atma kampıdır.

Yani hocam dediğim gibi anlayabiliyorum ancak yine de kampı bitirmem bana pozitif bir şey katar mı yoksa gereksiz zaman kaybı mı olur diye düşündüm. Birkaç videoyu inceledim yani bayağı ortaokul konuları çünkü o yüzden.

Temel bir kampa başla. Eğer mezuna kalıp 30+ net yapan birisi değilsen gidip de yüksek kaynakları çözmenin manası yok.
Mikroorjinal çözüyorum zaten 3D VDD zor ama o da hocayla gittiğim için bi şekil yapıyorum ve ufkumu açıyor bazı sorular zaten neredeyse yarıladım ilk 12 konuyu ama muhtemelen bıyıklı matematiğin temel atma kampına başlayacağım nasıl olsa zamanım var.

Yani hocam dediğim gibi anlayabiliyorum ancak yine de kampı bitirmem bana pozitif bir şey katar mı yoksa gereksiz zaman kaybı mı olur diye düşündüm. Birkaç videoyu inceledim yani bayağı ortaokul konuları çünkü o yüzden.

Mikroorjinal çözüyorum zaten 3D VDD zor ama o da hocayla gittiğim için bir şekil yapıyorum ve ufkumu açıyor bazı sorular zaten neredeyse yarıladım ilk 12 konuyu ama muhtemelen bıyıklı matematiğin temel atma kampına başlayacağım nasıl olsa zamanım var.

Gayet mantıklı, kolay gelsin.

Mikroorjinal çözüyorum zaten 3D vdd zor ama o da hocayla gittiğim için bir şekil yapıyorum ve ufkumu açıyor bazı sorular zaten neredeyse yarıladım ilk 12 konuyu ama muhtemelen bıyıklı matematiğin temel atma kampına başlayacağım nasıl olsa zamanım var.

O zaman devam edebilirsiniz.

Bıyıklı'nın kampına yine de bir bakın. Elinizde ki kaynaklar güzel.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı