TYT Matematik 0 netten nasıl yükseltilir?

John cakir

Picopat
Daha fazla  
Merhaba gençler, TYT matematik yapabilmek istiyorum da yapamıyorum, çalışmaya başlamak isterim ama matematik netlerim gerçekten çok kötü ve 0 yani, bir şey bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım, tavsiye verir misiniz?

Antrenmanlarla Matematik almanı önermem. Temelin yoksa rehber matematik izleyip, Birey yayınları a kitabını almanı ve onu çözmeni öneririm. Çok faydası olacaktır.

Temelin yoksa Antrenmanlarla Matematik al. 0 net yapıyorsan zaten temelin yoktur diye düşünüyorum.

Antremenlarla matematik çok gereksiz. Bu kitaplardan başla.
10 Günde Temel Bıyıklı Matematik.
Matematigin İlaci TYT Soru Bankası
345 TYT Soru Bankası.
Orijinal TYT Soru Bankası.
3D TYT Soru Bankası.
Yaptığım sıraya göre ilerle.

10 günde temel bıyıklı matematik.
Matematigin ilaci TYT soru bankası.
345 TYT boru bankası.
Orijinal TYT soru bankası.
3D TYT soru bankası.
yaptığım sıraya göre ilerle.

Adam 0 net diyor dostum, önerdiğin kitaplara bak.

10 Günde Temel Bıyıklı Matematik.
Matematigin İlaci TYT Soru Bankası
345 TYT Soru Bankası.
Orijinal TYT Soru Bankası.
3D TYT Soru Bankası.
Yaptığım sıraya göre ilerle.
0 neti olan adam nasıl çözecek bunları acaba? Antrenmanlarla Matematik bir çırpıda bitirilebilecek bir kitap zaten. En azından bir temel oluşturur.

Adam 0 net diyor dostum, önerdiğin kitaplara bak.

Dostum sanırım bazı şeyleri görmüyorsun, aşağıda senin gibilerin görmesi için yaptığım sıraya göre ilerle dedim ayrıca sıra gayet mükemmel hiçbir eksik yok? Bıyıklı Matematiğin Temeli zaten toplama çıkarmadan başlıyor.

0 neti olan adam nasıl çözecek bunları acaba? Antrenmanlarla Matematik bir çırpıda bitirilebilecek bir kitap zaten. En azından bir temel oluşturur.

Hocam "10 günde temel bıyıklı matematik." kitabını inceler misiniz çok merak ettim Antrenmanlarla Matematik'den ne eksiği var?

Temelin yoksa Antrenmanlarla Matematik al. 0 net yapıyorsan zaten temelin yoktur diye düşünüyorum.

Temelim hiç yok reis, YKS'ye girdim bu yıl işte, 298 lise puanı ile 320 falan oldu, matematik 5 soru yaptım, -5 net oldu, bir şeyler öğrenip yükseltmek istiyorum işte.

Antrenmanlarla geometri ile geometri neti yükseltilmeye çalışılabilir.

YouTube kanalı var mıdır tavsiye edilecek reis?

10 günde temel bıyıklı matematik.
Matematigin ilaci TYT soru bankası.
345 TYT soru bankası.
Orijinal TYT soru bankası.
3D TYT soru bankası.
yaptığım sıraya göre ilerle.

Sizce işe yarar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı