TYT matematik bilgisiyle AYT matematikten kaç net yapılabilir?

ballisthenos

Decapat
Daha fazla  
Sizce?
YKS'ye daha 200 gün var o süre zarfında TYT matematik konuları işleyip mükemmel bir temel oluşturmak, TYT matematik ise net hedefim 30-35 arası AYT ise 10-15 net yapabilir miyim?

TYT 15-20 net bandına ulaşınca direk AYT başlayın. Çalışma şeklinize bağlı olarak +25 neti bile görebilirsin. Tamamen çalışma ve anlama kapasitenize bağlı.

Tyt bilginle ayt de 3-5 soru anca çözersin.
Sınavı önemli derecede etkileyecek olan ayt dir. O yüzden ayt ye daha fazla ağırlık vermen gerekir.

TYT bilginle AYT de 3-5 soru anca çözersin.
Sınavı önemli derecede etkileyecek olan AYT'dir. O yüzden AYT'ye daha fazla ağırlık vermen gerekir.

Hocam, peki YKS'ye son 2 ay kala AYT de en çok sorulan konuları işleyip çalışırsam nasıl olur AYT de hedefim 40/40 yapmak değil 15-20 net yapsam iyidir sadece bildiğim soruları yapacağım.

Hocam, peki YKS'ye son 2 ay kala AYT de en çok sorulan konuları işleyip çalışırsam nasıl olur AYT de hedefim 40/40 yapmak değil 15-20 net yapsam iyidir sadece bildiğim soruları yapacağım.
Öncelikle hedefin nedir söyleyebilir misin?
Önünde daha 200 gün var hem tyt hem de ayt konularını düzenli çalışarak çok rahat halledebilirsin. Dediğin netlere kısa sürede ulaşabilirsin ama yeterli olacağını düşünmüyorum.

Öncelikle hedefin nedir söyleyebilir misin?
Önünde daha 200 gün var hem TYT hem de AYT konularını düzenli çalışarak çok rahat halledebilirsin. Dediğin netlere kısa sürede ulaşabilirsin ama yeterli olacağını düşünmüyorum.

Hocam hukuk düşünüyorum eşit ağırlıkçıyım.

Hocam hukuk düşünüyorum eşit ağırlıkçıyım.

Sizce?
YKS'ye daha 200 gün var o süre zarfında TYT matematik konuları işleyip mükemmel bir temel oluşturmak, TYT matematik ise net hedefim 30-35 arası AYT ise 10-15 net yapabilir miyim?

AYT matematikte her konu birbiri ile bağlantılıdır. Şimdi sen polinom bilmeden gidip türev çalışırsan ve sınavda ÖSYM sana polinom fonksiyonunun türevini sorsa nasıl yapacaksın? Veya mutlak değeri bilmeden mutlak değerli fonksiyonun grafiğini nasıl yapacaksın? Daha önünde 200 gün var ve sana hukuku kazandıracak olan sınav zaten AYT. O yüzden bu 200 günde her türlü sağlam bir TYT ve AYT çalışması yaparsın. Kendini 15 netlerle sınırlama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı