TYT matematik denemelerine kolaydan mı başlanmalı?

A8 9600

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
İşlemci
Arkadaşlar selam. Yaza girmeden önce TYT matematik denemelerim (Özdebir) genelde 17 net civarı geliyordu. Yazın tüm konuları 3D vdd ile çalışıp yanında 345 bitirdim. Şimdi denemelere başlıyıp yapamadıklarımı 3D soru bankası ile çözmeyi düşünüyorum. Asıl sorum şu: Şu anda matematiğin ilacı denemeleri ile başladım deneme çözmeye. Benzerlik ve prizma işlemediğim için 3 soru gidiyor 2 ya da 3 soru da (problem vs) çözemiyorum. Ortalama 34 -35 net geliyor.

Yazın sonunda TYT geometri bitmeye yaklaşınca geometriden netlerim yükselir diye düşünüyorum. Şu anda geometri iyi acil (düz) çözüyorum. Nasıl ilerlesem bilemedim. Acilden devam edip (denemelere) sonra 345 sonra Bilgi Sarmal diye yükseleyim mi yoksa 3D (sb) bitirip geometri de bitmiş olacak 3D bitince o zaman orta seviyeden mi başlayayım denemelere. Günde ortalama bir buçuk saat geometri bir buçuk saat t. Mat denemesi ve bir buçuk saat AYT matematik çözüyorum. Geri kalanlar saatlerde fen dersleri. Ne yapayım, önerileriniz nelerdir? İlk defa sınava gireceğim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı