TYT matematik için zor soru bankası önerisi

Limit'in paragrafını çözüyorum güzel bir kitap fakat sayısal kısmında maalesef şans veremem şu anda. Barış ve metin zorluğuyla bilinen kitaplar olduğu için denemek istiyorum.

Onu bu yaz çözmek mantıksız bence. Sınava ne uzak ne yakın bir tarihte çözülebilir.

Barış şahsen bende yok ancak arkadaşlarımın birçoğunda var ancak öyle bayıla bayıla çözdükleri bir kitap değil muhtemelen sizde aldıktan sonra zor testlerinden bir zaman sonra sıkılacaksınız. Zaten ÖSYM de fark ettiyseniz şu ana kadar TYT matematikte inanılmaz bir zorlama yapmadı.( bu senede zorlamadılar işlemlerde, sadece biraz zamandan problem oldu herkes de bundan şikayetçi zaten.

Barış şahsen bende yok ancak arkadaşlarımın birçoğunda var ancak öyle bayıla bayıla çözdükleri bir kitap değil muhtemelen sizde aldıktan sonra zor testlerinden bir zaman sonra sıkılacaksınız. Zaten ÖSYM de fark ettiyseniz şu ana kadar TYT matematikte inanılmaz bir zorlama yapmadı.( bu senede zorlamadılar işlemlerde, sadece biraz zamandan problem oldu herkes de bundan şikayetçi zaten.

Evet bazı testlerdeki sorular çok zor fakat Eyüp hocanın video çözümleriyle mükemmel bir bakış açısı kazandırabilir. Mesela çoğu kişinin patladığı 2024 faktöriyel, 2025 asal sayı sorusu TYT'deki bakış açısı eksikliğinden kaynaklanıyor.

Barış veya metin görebileceğiniz en üst seviye kaynaklar hocam 2 side olabilir orijinal 3D ile aynı seviyede sayılır.

Evet ikisinden birini bu yaz bitirmeyi planlıyorum fakat hangisini almam gerektiği konusunda hâlâ karar veremedim.

Evet bazı testlerdeki sorular çok zor fakat Eyüp hocanın video çözümleriyle mükemmel bir bakış açısı kazandırabilir. Mesela çoğu kişinin patladığı 2024 faktöriyel, 2025 asal sayı sorusu TYT'deki bakış açısı eksikliğinden kaynaklanıyor.

Evet ikisinden birini bu yaz bitirmeyi planlıyorum fakat hangisini almam gerektiği konusunda hâlâ karar veremedim.

Metini arkadaşım çözmüştü güzeldi barış da çok öneriliyor aynı şekilde güzel olduğunu düşünüyorum etrafınızda bu iki kaynaktan birini çözen varsa bir sorun veya mümkünse inceleyip birkaç sorusuna bakıp karar verin derim.

Metini arkadaşım çözmüştü güzeldi barış da çok öneriliyor aynı şekilde güzel olduğunu düşünüyorum etrafınızda bu iki kaynaktan birini çözen varsa bir sorun veya mümkünse inceleyip birkaç sorusuna bakıp karar verin derim.

İkisi de yapıca birbirine bayağı benziyor. Bence Barış'ı ayıran nokta ÖSYM bakış testlerini Eyüp hocanın çözmesi. Metin'in avantajı ise yılların birikiminden geçiyor olması. İkisini detaylıca inceleyip ona göre alacağım, teşekkürler.

Barış Çelenk, Apotemi, 3D, Orijinal, Metin. Bu kaynaklardan 1 tanesini verimli çözerseniz TYT Matematikte yapamayacağınız soru kalmaz.

Barış yayınları son seviye, onu sonlara doğru psikolojinizi bozmak için çözebilirsiniz.

İlla zor çözeceğim diyorsanız Orijinal mükemmeldir, 3D'de olabilir ama ben Orijinal tercih etmenizden yanayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı