TYT matematik kamp ve soru bankası önerisi

medet63

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sene 12. sınıf olacağım. Daha once 10.sınıftan 11'e geçerken mert hocanın TYT matematik kampını ve 345 matematik sorubankasını bitirmiştim fakat 11.sınıfta üzerine cok duşmediğimden netlerim çok da yuksek değil. Şimdi de 0'dan değil de temeli olan öğrencilere uygun bir kamp arıyorum. Önerileriniz varsa yazar mısınız? (Eyüp b. Harici bana hitap etmiyor)

matemtik net ortalamam 13

Son düzenleme:
Mert hoca beğendiyseniz yine devam edebilirsiniz netleriniz ne civarda ona göre soru bankası da önerebilirim 345 önerecektim fakat çözmüşsünüzn

Bu sene girdiğim TYT denemelerdeki matematik net ortalamam 13, bu denemeler arasında cok kolayda vardı aşırı zorlarda vardı Bilgi Sarmal, çap, orijinal. Ens, acil, aktif. MEB'ı, benim hocam gibi coğu farklı seviyede denemeler

Bu sene girdiğim TYT denemelerdeki matematik net ortalamam 13, bu denemeler arasında cok kolayda vardı aşırı zorlarda vardı Bilgi Sarmal, çap, orijinal. Ens, acil, aktif. MEB'ı, benim hocam gibi coğu farklı seviyede denemeler.

Bilgi Sarmal alabilirsiniz hocam 345'e benzer fakat birazcık üstü diyebiliriz Bilgi Sarmal bittikten sonra ise orijinal veya 3D öneririm hatta direk yanına alıp bir Bilgi Sarmal'dan bir o kaynaktan çözerek gidebilirsiniz daha hızlı biter.

Bilgi Sarmal alabilirsiniz hocam 345'e benzer fakat birazcık üstü diyebiliriz Bilgi Sarmal bittikten sonra ise orijinal veya 3D öneririm hatta direk yanına alıp bir Bilgi Sarmal'dan bir o kaynaktan çözerek gidebilirsiniz daha hızlı biter.
önerin için cok teşşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı