TYT matematik kampı önerisi

Rehber matematik izleyen herkes başarısız olmadığı gibi eyüp b izleyen herkes de derece yapmıyor. İnsanlar zor soru çözünce ya da zor kitap çözünce ya da buna bu dönemde eyüp b de dahil. Eyüp b izleyince kendilerini olduklarından daha iyi sanmaya başlıyorlar. Belli bir noktada gösterişe kaçıyor bu. Bu yüzden diğer matematik hocalarını eleştiriyorlar yok çok şaka yapıyor falan. Herkes gidip eyüp b izliyor bu sefer sene sonu sonuç yine hüsran. Önemli olan kimi izlediğiniz değil ne anladığınız. Eyüp b konu size faydalı olacak yorum becerinizi geliştirecek sorular çözüyor. Bu yüzden faydalı olacaktır ama siz rehber matematiği seviyorsanız ordan devam edin. Üstüne isterseniz zor seviye kaynaklar çözer yine geliştirirsiniz yorum yeteneğinizi.
Orijinal tyt soru bankası aldım teşekkür ederim tavsiyen için

Herkese teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben böyle soğuk olan hocalardan pek anlamadığım Rehber dinliyorum mert hocayı da severim ama bana hitap etmiyor teşekkür ederim herkese tekrardan

Herkese teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben böyle soğuk olan hocalardan pek anlamadığım Rehber dinliyorum mert hocayı da severim ama bana hitap etmiyor teşekkür ederim herkese tekrardan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı