Arkadaşlar merhaba aşağı yukarı 15-16 gündür TYT matematik çalışıyorum bugün eşitsizlikleri bitirdim ilk başta o temel kavramlarda falan aksaklıklar oldu ama Allah'a şükür şu an rayına oturttuk güzel gidiyorum eksiksiz hem vdd hem soru bankaları birlikte götürüyorum ama kafama takılan bir konu var mesela ben bölme ve bölünebilmeye çalışmıştım şimdi hafiften hafiften unuttuğumu fark ediyorum. Hayatımda hiç öyle oturup matematik tekrarı yapan da birisi değilimdir matematikten lisede genelde 60-70 bandında aldım. Nasıl tekrar yapmalıyım bir de bu uzun süreçte sınav hakkında tecrübe eden abilerim ablalarım bana tavsiye verebilirse çok mutlu olurum. Matematiğe temelim aşırı sağlam olmadığı için rehber matematik ile hazırlanıyorum bana uyduğunu düşünüyorum yanında acil matematik ve 345 TYT matematik soru bankası ile beraber götürüyorum. Bir de bir anda karamsarlığa düşüyorum ya başaramazsam diye ya istediğim bölümü kazanamazsam diye bu düşünce de sürekli beni ders çalışmaya iteliyor. Günde 4-5 saat bandında çalışıyorum neler yapmalıyım doğru mu ilerliyorum herhangi bir kurs ya da dershaneye de gitmiyorum. Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Not: Bu TYT matematiğe başladığımda adeta denemelerde matematik yapmaya korkuyordum. Dün deneme sınavı çözdüm 16 doğru 2 yanlış çıktı. İyi midir daha ilk 12 konuyu bitiremeyen birisi için?
Not: Bu TYT matematiğe başladığımda adeta denemelerde matematik yapmaya korkuyordum. Dün deneme sınavı çözdüm 16 doğru 2 yanlış çıktı. İyi midir daha ilk 12 konuyu bitiremeyen birisi için?