TYT matematiğe nasıl çalışılmalı?

elrond14

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önceden konu açmıştım ama tekrardan sorma gereği duydum. 25 YKS için TYT matematik çalışcağım ama matematik seviyem çok düşük.
Video için mert hoca 0'dan mı izleyeyim yoksa rehber matematik 0'dan mı izleyeyim? Başka önerileriniz var mı?

Merhaba. Daha önceden konu açmıştım ama tekrardan sorma gereği duydum. 25 YKS için TYT matematik çalışcağım ama matematik seviyem çok düşük.
Video için mert hoca 0'dan mı izleyeyim yoksa rehber matematik 0'dan mı izleyeyim? Başka önerileriniz var mı?

Rehber mat biraz daha basit anlatıyor ben ondan çalışmıştım ama mert hoca da iyi anlatıyor kafana göre hangisi daha rahat anlıyorsan o iyi.

Eğer temelin hiç yoksa önce Mert hoca 0'dan sonrada 2025 kitaplarını alıp kampına başlayabilirsin.
Rehber matematiğin TYT kampı daha temel diyorlar bilmiyorum ama onun kampına sanırım 0'dan bir kamp videosu izlemeden başlayabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı