TYT matematik nasıl çözülür?

Segarbn

Decapat
Daha fazla  
Şu an 345 ve Bilgi Sarmal TYT matematik çözüyorum ancak 345 testlerinin orta sorularının %40-45 ve orta zor soruların %70 civarına çözmekte bayağı zorlanıyorum. Anca video çözümünü acıyorum, izleyince zaten yarısında soruyu kendim çözüyorum.
Şu an kolay orta seviye bir soru bankasi almayı düşünüyorum. (Mikroorjinal)
Sizce almali miyim, yoksa böyle devam mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@musti4783 345 ve Bilgi Sarmal'in %70-80 kısmı bitti ondan sonra mikroorjinal mi alsam iyi olur yoksa orijinal veya 3D ile devam mı etmeliyim tavsiyeniz alabilir miyim? Sadece şu an çoğunu video çözümünü ile izlediğim içim biraz korkuyorum.

Şu an 345 ve Bilgi Sarmal TYT matematik çözüyorum ancak 345 testlerinin orta sorularının %40-45 ve orta zor soruların %70 civarına çözmekte bayağı zorlanıyorum. Anca video çözümünü acıyorum, izleyince zaten yarısında soruyu kendim çözüyorum.
Şu an kolay orta seviye bir soru bankasi almayı düşünüyorum. (mikroorjinal)
Sizce almali miyim, yoksa böyle devam mı?

345 ile Bilgi Sarmal bittiği zaman bir tane branş deneme çöz oradaki net durumuna bakıp ona göre kaynağın seviyesini belirle. Mesela 10-15 net arasıysa tam orta seviye bir kaynak al. Eğer 20 net ve üstünü görebiliyorsan 3D veya orijinal ile devam et.

@musti4783 345 ve Bilgi Sarmal'in %70-80 kısmı bitti ondan sonra mikroorjinal mi alsam iyi olur yoksa orijinal veya 3D ile devam mı etmeliyim tavsiyeniz alabilir miyim? Sadece şu an çoğunu video çözümünü ile izlediğim içim biraz korkuyorum.
bilgi sarmal ve 345 yeterli orta seviye için zaten üstüne çıkabilirsin bence orijinal iyi bir seçenek olabilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı