TYT matematik netleri artmıyor

Bol bol soru çözmenizi ve yapamadığınız yerlerde çözümleri izlemenizi öneririm. Çözümü izledikten sonra konuya kısa bir göz atarak aynı sorulara dönebilirsiniz. Yanlış veya eksik olan yere dikkat etmeniz önemli. Çözümü direkt geçirmeniz matematikte anlamsız.

Kamp izlemekle TYT matematik olmaz bana göre. AYT matematik olabilir ama TYT matematik olmaz.
Konuyu anlayabilir ama pratik yapıp nerede ne olduğunu “hissedecek” kadar ustalaşmadıkça çok çabalar. Günlük hayattaki matematikte de sorunların üzerinde formül yazmıyor. Düşünerek buluyoruz. :)

Bol bol soru çözmenizi ve yapamadığınız yerlerde çözümleri izlemenizi öneririm. Çözümü izledikten sonra konuya kısa bir göz atarak aynı sorulara dönebilirsiniz. Yanlış veya eksik olan yere dikkat etmeniz önemli. Çözümü direkt geçirmeniz matematikte anlamsız.

Kamp izlemekle TYT matematik olmaz bana göre. AYT matematik olabilir ama TYT matematik olmaz. TYT matematik soru çöze çöze, soru tarzı göre göre yapılabilecek bir şey. Branş denemesi alıp branş denemesi çöz.

Son 5 yılın çıkmışları ve 3 adım denemeleri yeterli olur mu? Ek deneme tavsiyeniz varsa alabilirim. Bu arada problemler gözüme aşırı eğlenceli geliyor, sizce şu an direkt problemlere girişsem ilk 12'de ara ara soru çözümü yapsam nasıl olur?

Son 5 yılın çıkmışları ve 3 adım denemeleri yeterli olur mu? Ek deneme tavsiyeniz varsa alabilirim. Bu arada problemler gözüme aşırı eğlenceli geliyor, sizce şu an direkt problemlere girişsem ilk 12'de ara ara soru çözümü yapsam nasıl olur?
Daha hiç problemlere girmediysen hemen denemelere girişme. Önce bir Problemlerin İlacı veya Mikro Orijinal Problemler kitabını al, onları çöz.

Direk problemlere girişirseniz tıkanabilir hocam yarı yarıya çözün ilk 12 konu ve problem çünkü problemler için çarpanlara ayırma denklemleri iyi bilmeniz lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı