TYT matematik netleri nasıl artırılır?

Aysenurr35

Decapat
Daha fazla  
Problemler dışındaki konular bitti ona rağmen sadece 5 net civarı yapabiliyorum. Netlerimi artırmam lazım. Konuları yeni baştan çalışmalı mıyım?

Problemler dışındaki konular bitti ona rağmen sadece 5 net civarı yapabiliyorum. Netlerimi artırmam lazım. Konuları yeni baştan çalışmalı mıyım?
İstedigin kadar 0 dan konu çalış bir faydası olmaz.Bir konu bitirince en mantıklısı bence kolay orta ve en son olarak zor bir testten soru çözmek.Birkaç konu birikincede en son deneme yapmak.

Ayt mi yoksa ydt mi gireceksiniz?

Son düzenleme:
İstedigin kadar 0 dan konu çalış bir faydası olmaz.Bir konu bitirince en mantıklısı bence kolay orta ve en son olarak zor bir testten soru çözmek.Birkaç konu birikincede en son deneme yapmak.

Ayt'ye gireceğim

Hayır konulara baştan çalışmaya gerek yok sadece bolca soru bankası problem çözmen gerek matematik diğer derslere benzemez.
Günde kaç soru çözmeliyim

AYT'ye gireceğim.

Günde kaç soru çözmeliyim.

Hocam bunun bir sınırı yok ister 10 çözün ister 20 ama verimli ve iyi geçsin yani soruyu çözemeyince üzülmeyin çözen kişiden izleyin olana kadar ama bilmediğinizden hiçbirini yapamayabilirsiniz yarısına kadar olabilir matematik zaman ister. Ben kampı bitirdim 10 net cepte diye bir şey olmuyor.

Testi çozdükten sonra iki hafta geçerse konuyu unutursak ne yapacağız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı