TYT matematik netlerim artmıyor

goldowl

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi sınava az bir zaman kaldı ve TYT matematik netlerim hedefim kadar yükselmedi. TYT Türkçede 20-25 olan netimi günlük soru çözümü ile 30+'ya çıkardım ama matematik de 10-15 üstü net yapamıyorum Bilgi Sarmal'ı TYT matematik ve hız ve renk problemler kitabını günlük 25 soru olarak çözüyorum ama hâlâ bir artış olmadı. ne yapmalıyım?

Tyt'nin ilk 12 soruluk sayılar kısmı ve 12 soruluk problemler kısmı var. Deneme deposu yayınlarının bu sayılar ve problemler deneme kitabını al. Her gün çöz. Farklı sorular görmen lazım.

Birkaç denemeye girip, eksiklerini öğrenirsen en doğru sonuca ulaşabilirsin, atıyorum TYT mat da 10-15 tane konu olsun, sen deneme sonunda kontrol et en çok yanlışın hangi konulardan çıkıyor bul onların üzerine git. Çözebildiğin soruları çözmek sana bir şey kazandırmayacak önemli olan çözemediklerini çözebilmek.

Ön lisansa başvuracaksan sıkıntı yok ama eğer lisans düzeyi bir bölüme yerleşeceksen AYT ağırlık vermen lazım.

TYT'nin ilk 12 soruluk sayılar kısmı ve 12 soruluk problemler kısmı var. Deneme deposu yayınlarının bu sayılar ve problemler deneme kitabını al. Her gün çöz. Farklı sorular görmen lazım.

Kitaba bir bakarım alırım olmadı.

Birkaç denemeye girip, eksiklerini öğrenirsen en doğru sonuca ulaşabilirsin, atıyorum TYT mat da 10-15 tane konu olsun, sen deneme sonunda kontrol et en çok yanlışın hangi konulardan çıkıyor bul onların üzerine git. Çözebildiğin soruları çözmek sana bir şey kazandırmayacak önemli olan çözemediklerini çözebilmek.

Ön lisansa başvuracaksan sıkıntı yok ama eğer lisans düzeyi bir bölüme yerleşeceksen AYT ağırlık vermen lazım.

Lisans düzeyi bir bölüme yerleşiceğim
TYT 70 AYT 40-45 net hedefim var şu anlık AYT kısmı sıkıntı değil ama TYT netlerim en fazla 55-60 geliyor.

Eklemek istediğim bir şey var genelde çözdüğüm sorular doğru oluyor sıkıntı olan çözemediklerim ne yapacağımı hiç bilmiyorum belki başlangıcı gelse devam ettirebilirim. Yaklaşık 10-12 tane çözüyorum 1 veya 2 tanesi yanlış oluyor. O yanlışlarda genelde soruyu yanlış anlamam veya işlem hatasından çıkıyor.

Son düzenleme:
Başlıkta da yazdığım gibi sınava az bir zaman kaldı ve TYT matematik netlerim hedefim kadar yükselmedi. TYT Türkçede 20-25 olan netimi günlük soru çözümü ile 30+'ya çıkardım ama matematik de 10-15 üstü net yapamıyorum Bilgi Sarmal'ı TYT matematik ve hız ve renk problemler kitabını günlük 25 soru olarak çözüyorum ama hâlâ bir artış olmadı. ne yapmalıyım?
Günde 25 soru matematik için az ,sen onu en az ikiye katla.

Bu saatten sonra AYT netlerini artırman daha iyi olacaktır. Aksatmadan TYT denemelerini de çöz sınava kadar onları da rayına oturtursun.

Bu aralar AYT 'ye ağırlık veriyorum ama dediğim gibi TYT de 70 netlere ulaşmam lazım okulda olacağımız yaklaşık 10 tane TYT denemesi var benim de yaklaşık 15 tane TYT denemem var bunları çözerek ve eksik konularıma bakıp tekrarlarla 70+ netlere ulaşabilir miyim?
Bir de branş denemesi almama gerek var mı sizce teşekkürler.

Bu aralar AYT 'ye ağırlık veriyorum ama dediğim gibi TYT de 70 netlere ulaşmam lazım okulda olacağımız yaklaşık 10 tane TYT denemesi var benim de yaklaşık 15 tane TYT denemem var bunları çözerek ve eksik konularıma bakıp tekrarlarla 70+ netlere ulaşabilir miyim?
Bir de branş denemesi almama gerek var mı sizce teşekkürler.
Bence almalısın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı