TYT Matematik netlerim düşük

İlyas hocam iyidir fakat biraz daha ayrıntılı ve uzun anlatım istiyorsan Mert Hoca'ya bakabilirsin. Hangisinden daha iyi verim aldığına bağlı.
Benim hocamın formatı tamamen sınav. Adamlar çıkmış sorulara bakıyor, eğer çıkmayacaksa ya anlatmıyorlar, ya da üstünden kısaca geçip "çıkmaz, ama bunu da bilin her ihtimale karşı" diyorlar. Eğer şart değilse o konudaki o karmaşık kuralı, hileyi anlatmamayı seçiyorlar ki bu beni daha önce hiç yanıltmadı.

Hocam, 70 videoluk kampın 25. videosundayım. Tamam daha bitmemiş ama 3-4 nette çok kötü değil mi?
Konuları bitirdikten sonra anladığınızdan emin olup konunun testini çözün. Ben böyle yapmadığım için çok pişmanım 😀 . Kamp tam bitene kadar matematik netiniz belli olmaz. Daha çoğu konuyu bilmiyorsunuz çok normal bence.

Çok takma takma ama başıboş bırakma. Benim zamanla arttı ilk başta 4 net yapıyordum daha sonra yavaş yavaş arttı. Şuan 15 net yapıyorum hala çalışmam lazım. Rehber matematiği önerebilirim. Sanki hiç bilmiyormuşsun gibi temelden alıyor. Ayrıca antrenmanlarla matematik kitabını önerebilirim. Matematik ezber olduğu kadar pratik te istiyor.

Benim hocamın formatı tamamen sınav. Adamlar çıkmış sorulara bakıyor, eğer çıkmayacaksa ya anlatmıyorlar, ya da üstünden kısaca geçip "çıkmaz, ama bunu da bilin her ihtimale karşı" diyorlar. Eğer şart değilse o konudaki o karmaşık kuralı, hileyi anlatmamayı seçiyorlar ki bu beni daha önce hiç yanıltmadı.

Vallahi hocam bana öyle geldi o zaman ne diyeyim. Ben bayağı izledim ilyas hocamdan. Çok iyiydi ama mert hoca bana mantığını anlatıyor gibi geldi. Arkadaş hangisinden anlarsa onu izlemesi daha iyi olur.

TYT matematik genellikle ezber değil de mantığını kavramanı istiyor.
Çok takma takma ama başıboş bırakma. Benim zamanla arttı ilk başta 4 net yapıyordum daha sonra yavaş yavaş arttı. Şuan 15 net yapıyorum hala çalışmam lazım. Rehber matematiği önerebilirim. Sanki hiç bilmiyormuşsun gibi temelden alıyor. Ayrıca antrenmanlarla matematik kitabını önerebilirim. Matematik ezber olduğu kadar pratik te istiyor.

Vallahi hocam bana öyle geldi o zaman ne diyeyim. Ben bayağı izledim ilyas hocamdan. Çok iyiydi ama mert hoca bana mantığını anlatıyor gibi geldi. Arkadaş hangisinden anlarsa onu izlemesi daha iyi olur.
Mert hoca kötü demedim :D Sadece Benim Hocam daha ekonomik anlatıyor demek istedim. Bu adamları alandan biliyorum ben. Henüz ders videosu başlamadan hangi saniyede ne söyleyecekleri bile planlı. Ders notunu aç ve takip et. Orada yazanları kelimesi kelimesine derste geçiriyorlar. Boşa vakit harcamıyorlar. Bu yüzden Benim Hocamı seviyorum :)

Daha önce Yargı'dan çalıştım misal. Adamlar o kadar gereksiz detaylara ve zorluğa soktular ki beni, ne yapacağımı şaşırdım. Benim Hocam'dan aynı konulara baktım, Adamlar gereksiz ve sınavda 10 yıldır sorulmamış derinlikte şeylere girmiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı