Geometri asla kalmaz, bugün başla.
Hocam eğer problemlerin ilacında örneğin 10 sorudan 5 taneden az yapıyorsanız daha düşük bir kaynağa geçmenizi öneririm (biyikli mat 10 günde problem) eğer 10 da 7-8 vs ise çok canınızı sıkıp moral bozmayın bence birde hemen yapamayınca direkt video çözümü izlemeyin mümkünse örneğin bir soruyu çözemedeniz 1-2 saat sonra bir daha deneyin eğer hala yapamıyorsanız bu sefer video çözümü izleyin ve güzelce not alın. Beğendiğiniz sorularada yıldız vs koyun ayda bir tekrar edin bence. Ya sözel konular için benim pek bir tekrar rutinim yok ama not kağıtlarına güzelce not alıp evde göz hizanızda bir yere yerleştirip sürekli o şekilde tekrar edebilirsiniz.Hocam öncelikle yazdıklarınız için teşekkür ederim
Ben bu kalan 2-3 konuyu bitirdikten sonra matematik geometri ağırlıklı ilerleyeceğim.
Problem için problemin ilacı, paragraf için apotemi kullanıyorum ama problemlerde kötüyüm çözemeyince soru çözümü izliyorum.
Hocam tekrarları nasıl yapmalıyım çünkü insan unutabiliyor sözel konuları
Ayrıca dil bilgisi de bittikten sonra paragrafı kenara bırakıp direkt Türkçe denemelerine geçmenizi öneririm bu şekilde dil bilgisini vs tekrar edersiniz zaten. Arada bir yine paragraf çözersiniz o kendi fikrinizHocam eğer problemlerin ilacında örneğin 10 sorudan 5 taneden az yapıyorsanız daha düşük bir kaynağa geçmenizi öneririm (biyikli mat 10 günde problem) eğer 10 da 7-8 vs ise çok canınızı sıkıp moral bozmayın bence birde hemen yapamayınca direkt video çözümü izlemeyin mümkünse örneğin bir soruyu çözemedeniz 1-2 saat sonra bir daha deneyin eğer hala yapamıyorsanız bu sefer video çözümü izleyin ve güzelce not alın. Beğendiğiniz sorularada yıldız vs koyun ayda bir tekrar edin bence. Ya sözel konular için benim pek bir tekrar rutinim yok ama not kağıtlarına güzelce not alıp evde göz hizanızda bir yere yerleştirip sürekli o şekilde tekrar edebilirsiniz.
Hocam bu problem için kamplar var onları izlemeli miyim? Yoksa normal problem çözmeye başlamalı bir matematik kampından da devam mı etmeliyimHocam eğer problemlerin ilacında örneğin 10 sorudan 5 taneden az yapıyorsanız daha düşük bir kaynağa geçmenizi öneririm (biyikli mat 10 günde problem) eğer 10 da 7-8 vs ise çok canınızı sıkıp moral bozmayın bence birde hemen yapamayınca direkt video çözümü izlemeyin mümkünse örneğin bir soruyu çözemedeniz 1-2 saat sonra bir daha deneyin eğer hala yapamıyorsanız bu sefer video çözümü izleyin ve güzelce not alın. Beğendiğiniz sorularada yıldız vs koyun ayda bir tekrar edin bence. Ya sözel konular için benim pek bir tekrar rutinim yok ama not kağıtlarına güzelce not alıp evde göz hizanızda bir yere yerleştirip sürekli o şekilde tekrar edebilirsiniz.
Ayrıca dil bilgisi de bittikten sonra paragrafı kenara bırakıp direkt Türkçe denemelerine geçmenizi öneririm bu şekilde dil bilgisini vs tekrar edersiniz zaten. Arada bir yine paragraf çözersiniz o kendi fikriniz
Hocam dediğim gibi problemleriniz kötüyse biyikli matematiğin 10 günde problemler kampı var ondan ilerleyebilirsiniz.Hocam bu problem için kamplar var onları izlemeli miyim? Yoksa normal problem çözmeye başlamalı bir matematik kampından da devam mı etmeliyim
Hocam cevaplar için teşekkür ederimHocam dediğim gibi problemleriniz kötüyse biyikli matematiğin 10 günde problemler kampı var ondan ilerleyebilirsiniz.
Ne demek hocam iyi aksamlarHocam cevaplar için teşekkür ederim![]()
Hocam biraz gözlem yaptım, bu hafta 1-2 günde yarım kalan sosyali bitireceğim. Sonrasında her gün matematik ve geometri zorunlu şekilde haftanın 2-3 günü de fen ve dil bilgisini yayarım.Ne demek hocam iyi aksamlar
TYT matematiğe ilk günden beri çalışılıyor olması gerekiyor. Sona bırakarak büyük hata yaparsınız.
Hocam biraz gözlem yaptım, bu hafta 1-2 günde yarım kalan sosyali bitireceğim. Sonrasında her gün matematik ve geometri zorunlu şekilde haftanın 2-3 günü de fen ve dil bilgisini yayarım.
Matematikten ilyas güneş izleyeceğim ardından konuyla ilgili soru çözerim, ama kaç soru çözeceğimi bilmiyorum.
Geometriye gelecek olursak fazla kaynak hoca bilgim yok, merkeze teğet kampını gördüm onu izlerim ama kaynak öneriniz varsa alırım.
Rutin olarak paragraf sosyal denemesi problem olarak giderim.
Nasıl sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.