TYT matematik temel olmadan nasıl çalışılır?

Fred07

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Matematikte 0 5 net yapıyorum TYT sınavında 15 20 net bana yetecek. Hangi yolu izlemem lazım? Önce aktif matematik alıp bitirmeyi düşünüyorum alınır mı?

Bıyıklı Matematik kanalının 10 günde temel atma kampı var. O kampı bitirirseniz yaklaşık bir 8 net falan yaparsınız, en kötü temeli atmış olursunuz. Ondan sonra da herhangi beğendiğiniz bir hocanın da ana kampını izleyerek netini 15-20'ye kadar çıkartabilirsiniz. Tabi bunun yanında soru da çözmen lazım.

Bıyıklı Matematik kanalının 10 günde temel atma kampı var. O kampı bitirirseniz yaklaşık bir 8 net falan yaparsınız, en kötü temeli atmış olursunuz. Ondan sonra da herhangi beğendiğiniz bir hocanın da ana kampını izleyerek netini 15-20'ye kadar çıkartabilirsiniz. Tabi bunun yanında soru da çözmen lazım.
direkt aktif ile başlasam olur mu hocam peki

Bence ana kampın kitabını alsan daha iyi olur. Aklında soru falan da kalmıyor hoca eşliğinde çözeceğin için. Ama önce soruyu sen çözmeye çalış sonra hocayı izle.

10 günlük temel atma kampının kitabını almana gerek yok bu arada. Videodan izleyerek kendin çözmeye çalışsan yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı