TYT Matematik ve Türkçe nasıl çalışılmalı?

ErayDq

Picopat
Merhaba, 11. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim ve sayısal dersleri artık görmüyorum. Bundan dolayı TYT'ye şimdiden başlamam gerektiğini düşünüyorum. İlk olarak matematik ve Türkçe ile başlayacağım.

Matematik temelim olmadığı için Aktif Matematik kitabını aldım ama sanırım matematiğe ilk 12 konudan başlamam gerekiyormuş. Aktif Matematik kitabının içinde ilk 12 konu mevcut mudur? Eğer değilse ekstra olarak Mert Hoca'nın ilk 12 konu kampını izleyeceğim. Aktif matematik ve ilk 12 konu bittikten sonra Mert Hoca'nın TYT matematik kampı ile devam edeceğim ama kamp kitabını almayıp, sadece anlatımı izledikten sonra 345 mi geçmeliyim? Yoksa anlatımı izlerken kampın kitabını almalı mıyım? Bir başka konuda biri "Mert Hoca'nın TYT kampında anlatımı izle ve 345 geç, kampın kitabına ekstra para vermene gerek yok" tarzı bir şey yazmıştı, o yüzden sordum. Ondan sonra ise Eyüp B'nin Öğreniyorum-Gelişiyorum kampı ile devam edip sonrasında 3D Matematik TYT ile bitireceğim.

Türkçe için ise şimdilik sadece paragraf kitabı aldım, onu çözüyorum ama konulara başlamam gerek. Türkçe konu anlatımı için Benim Hocam TYT Türkçe kampını izlemeyi düşünüyorum, anlatımı izlerken ekstra kitap almama gerek var mıdır? yoksa anlatımı izlerken notlar alarak kampı bitirebilir miyim? Daha sonrasında 345 Türkçe TYT soru bankasını çözmeyi düşünüyorum. Ondan sonra ise branş denemelerini yaparım.

Aralarda sorduğum soruları cevaplarsanız sevirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı