Yusuf27525
Hectopat
TYT Türkçem zaten iyi 10 günde biter. Geriye kalan 20 günde günde 1,5 saat çalışmayla TYT matematiği nasıl bitirebilirim nasıl bir program izleyebilirim?
Günlük 1.5 saatle bitiremezsin öyle bir planın varsa sal Türkçe dışındaki her şeyi otur 5-6 saatini ayır matematiğe bitir denemelere geç sonrasında dönüp bir daha bakmana gerek kalmaz.
Herkes bireysel, senin önceki temelini vesaire bilemeyiz. Yine de biteceğini zannetmiyorum.
Bitmez.
Bitmez çok zor 1.5 saat ile.
Temel şeyleri öğrenirsin fakat önemli olan deneme çözmek hem kafada hem soruda oturtmak sorulara yabancı olmamak. Örnek olarak bugün kombinasyon öğrendiniz diyelim düzenli tekrar ve çalışma yapmazsanız 3 hafta sonra kombinasyon sorularının nasıl çözüleceğini unutursunuz.
Hocam sıfır değilseniz belki ama çok mümkün görünmüyor.
Temel atmak için olabilir ben 12 ye ya da mezuna bıraktınız zannettim. 11'i bitirince çalışmalarınızı artırırsınız ama 1 ayda bitmez yine de zamanın çok düzenli her gün çalış yeterli.10.sınıfı bitirdim şu an. 11 saat çalışıyorum günde. 2 saatte spor var. Sabah 6'da kalkıp 7.30'a kadar çalışmayı duşundum. Öyle hepsini bitirmem gerekmiyor. Bir temelim olsun diye uğraşıyorum çünkü daha erken gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.