TYT matematikte 10 net nasıl yapılır?

• Konuyu başlatan 499604
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.199

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorunum yukarıda, antrenmanlarla matematik 1 aldım ve aktif aldım ama çözmeyi denesem de çözmekte zorlanıyorum. Problemlerden hiçbir şey anlamıyorum ve sınava 5 ay kaldı. Hedefim matematikte 10 net yapmak. Total'de 60 net yapmak istiyorum.

Matematikte nasıl 10 net çıkartacağım?

Problemlerden 3, geometriden 3 ve mantık, ebob ekok gibi kolay ünitelerden 5-6 soru alsanız halledersiniz, antrenmanlarla matematikse bu işin en rezil kitabıdır eğer matematikte 0 değilseniz bi tık daha zor bir şeyler alın derim. Son 5 ayda çözülecek kitap değil.

Problemlerden 3, geometriden 3 ve mantık, EBOB EKOK gibi kolay ünitelerden 5-6 soru alsanız halledersiniz, antrenmanlarla matematikse bu işin en rezil kitabıdır eğer matematikte 0 değilseniz bir tık daha zor bir şeyler alın derim. Son 5 ayda çözülecek kitap değil.

Hocam aktif aldım aktif ideal mi?

Hocam aktif aldım aktif ideal mi?
Hocam iki kitapta 0'dan başlayanlar içinler ve de 0'dan başlamak için vaktiniz yok şu durumda bu kitapları harıl harıl bitirmeli (gerçekçi olalım en azından her üniteden 1 veya 2 test çözseniz yeterli zaten kitapları bitirmeniz zor olacaktır) ve en azından 3-4-5'in TYT Matematiğine falan geçmelisiniz.

Hocam iki kitapta 0'dan başlayanlar içinler ve de 0'dan başlamak için vaktiniz yok şu durumda bu kitapları harıl harıl bitirmeli (gerçekçi olalım en azından her üniteden 1 veya iki test çözseniz yeterli zaten kitapları bitirmeniz zor olacaktır) ve en azından 3-4-5'in TYT matematiğine falan geçmelisiniz.

Hocam Aktif'ten 1-2 test çözmem yeterli olur mu? 0'ım şu an. Daha 3-5 gündür antramanlarla matematik ve aktif çözüyorum. 3-4-5'e geçsem temel tam oturmadığı için sıkıntı yaşamaz mıyım?

@Moneymoon

Hocam Aktif'ten 1-2 test çözmem yeterli olur mu? 0'ım şu an. Daha 3-5 gündür antramanlarla matematik ve aktif çözüyorum. 3-4-5'e geçsem temel tam oturmadığı için sıkıntı yaşamaz mıyım?

@Moneymoon
Öncelikle bu kitaplardan bütününü bitirecek vakit ayırmasanız bile bütün konulardan en az bir test çözün iki kitaptanda ama bunu mesela 15 günden fazla almasına izin vermeyin ve sonrasında daha üst bir kaynağa geçin, 345 sadece örnekti.

Öncelikle bu kitaplardan bütününü bitirecek vakit ayırmasanız bile bütün konulardan en az bir test çözün iki kitaptan da ama bunu mesela 15 günden fazla almasına izin vermeyin ve sonrasında daha üst bir kaynağa geçin, 345 sadece örnekti.

Hocam peki bu kitaptan sonra bir kaynak öneriniz var mı? Bir de aktif matematik bittikten sonra netlerim artmaya başlar mı?

@Moneymoon

Hocam peki bu kitaptan sonra bir kaynak öneriniz var mı? Bir de aktif matematik bittikten sonra netlerim artmaya başlar mı?

@Moneymoon
Hemen anında yükselmez sadece aktifle hiç yükselmez ama hemen yükselmeye başlamasa bile çözmeye istikrarlı şekilde devam ederseniz ve kitap çıtasını da yükseltirseniz birkaç ay sonra 10 net hedeflerken 15'leri geçiyor olursunuz. Aydın'ın Mat TYT branş denemesi güzeldi orta zorlukta.

Hemen anında yükselmez sadece aktifle hiç yükselmez ama hemen yükselmeye başlamasa bile çözmeye istikrarlı şekilde devam ederseniz ve kitap çıtasını da yükseltirseniz birkaç ay sonra 10 net hedeflerken 15'leri geçiyor olursunuz. Aydın'ın mat TYT branş denemesi güzeldi orta zorlukta.

Yani hocam netler 2-3 ay sonra artmaya başlayacak anladım. 3-4-5 alacağım 3-4-5 nasıldır? Zaten ev deneme kaynıyor deneme konusunda bir sıkıntım yok.

@Moneymoon

Son düzenleme:
Yani hocam netler 2-3 ay sonra artmaya başlayacak anladım. 3-4-5 alacağım 3-4-5 nasıldır? Zaten ev deneme kaynıyor deneme konusunda bir sıkıntım yok.

@Moneymoon
345 iyi bir yayındır, orta zor arasında öğretici soruları vardır genelde bütün derslerde (en azından sayısal için, sözelleri bilmiyorum) güzel kitaplar çıkarırlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı