TYT matematikten önce geometriye başlanmalı mı?

Siyun

Picopat
Daha fazla  
Geometriyi sıfırdan kimden dinleyeyim arkadaşlar, öneri var mı? Ya da TYT matematik bitmeden geometriye başlanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır hocam

Yani sıfır değil ama eksik

Hocam o zaman ya temel sağlam olmalı ya da TYT kampını full bitirmemmi lazım diyorsun.

Temel işlemler derken kesirler sayma üslü sayılar temel kavramlar falan onlarımı diyorsunuz tam anlamadım.

1- Temel kavramlar
2- Sayı basamakları
3- Rasyonel sayılar
4- Ondalıklı sayılar
5- Basit eşitsizlikler
6- Mutlak değer
7- Üslü sayılar
8- Köklü sayılar
9- Çarpanlara ayırma
10- Bölme-Bölünebilme
11- Ebob-Ekok
12- Denklem çözme

Bu konuları öğrendikten sonra problem ve geometriye geçebilirsin.

TYT matematik zaten başlı başına gıcık bir alan ama zamanla hepsi oturuyor çalış sadece.

Evet öyle ortaokulda kafam çok iyi çalışıyordu iyiyiz falan da korona başladı başlayalı lisede saldım kendimi şimdi bir de mezun oldum okula erken falan başlamıştım 1-1.5 yıl falan ama zor değilmiş gerçekten dinleyip not alıp kendin soruyla uğraşıp çözünce anlıyorsun

TYT matematik zaten başlı başına gıcık bir alan ama zamanla hepsi oturuyor çalış sadece.

Peki sence bıyıklı mı rehber matematik mi çünkü ben başta bıyıklı dinliyordum ama rehber matematik kadar detaylı ve akıcı anlatmadigini fark ettim o yüzden şimdi rehber matematiğe geçtim bıyıklının 0 kampının 3 bölümünü falan bitirmiştim sorularla birlikte ikisinin arasında kaldım. Ama galiba rehber matematiğin 0 kampını bitirdikten sonra bıyıklının kampı izleyeceğim bir de 1.5X 1.7X te falan çünkü hocalarin sesi çok yavaş ve monoton geliyor

TYT geometriyi kimden dinleyeyim peki

Evet öyle ortaokulda kafam çok iyi çalışıyordu iyiyiz falan da korona başladı başlayalı lisede saldım kendimi şimdi bir de mezun oldum okula erken falan başlamıştım 1-1.5 yıl falan ama zor değilmiş gerçekten dinleyip not alıp kendin soruyla uğraşıp çözünce anlıyorsun

Peki sence bıyıklı mı rehber matematik mi çünkü ben başta bıyıklı dinliyordum ama rehber matematik kadar detaylı ve akıcı anlatmadigini fark ettim o yüzden şimdi rehber matematiğe geçtim bıyıklının 0 kampının 3 bölümünü falan bitirmiştim sorularla birlikte ikisinin arasında kaldım. Ama galiba rehber matematiğin 0 kampını bitirdikten sonra bıyıklının kampı izleyeceğim bir de 1.5X 1.7X te falan çünkü hocalarin sesi çok yavaş ve monoton geliyor

TYT geometriyi kimden dinleyeyim peki
Kral bıyıklının temel atma kampını bitir başla Geo'ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı