Matematik sıfırsa geometri yapman zor.Geometriyi sıfırdan kimden dinleyeyim arkadaşlar, öneri var mı? Ya da TYT matematik bitmeden geometriye başlanılır mı?
Teşekkürler bunların arasında galiba sadece EBOB EKOK'la mutlak değer falan can sıkıcıymış öyle mi?
TYT matematik zaten başlı başına gıcık bir alan ama zamanla hepsi oturuyor çalış sadece.
TYT matematik zaten başlı başına gıcık bir alan ama zamanla hepsi oturuyor çalış sadece.
Kral bıyıklının temel atma kampını bitir başla Geo'ya.Evet öyle ortaokulda kafam çok iyi çalışıyordu iyiyiz falan da korona başladı başlayalı lisede saldım kendimi şimdi bir de mezun oldum okula erken falan başlamıştım 1-1.5 yıl falan ama zor değilmiş gerçekten dinleyip not alıp kendin soruyla uğraşıp çözünce anlıyorsun
Peki sence bıyıklı mı rehber matematik mi çünkü ben başta bıyıklı dinliyordum ama rehber matematik kadar detaylı ve akıcı anlatmadigini fark ettim o yüzden şimdi rehber matematiğe geçtim bıyıklının 0 kampının 3 bölümünü falan bitirmiştim sorularla birlikte ikisinin arasında kaldım. Ama galiba rehber matematiğin 0 kampını bitirdikten sonra bıyıklının kampı izleyeceğim bir de 1.5X 1.7X te falan çünkü hocalarin sesi çok yavaş ve monoton geliyor
TYT geometriyi kimden dinleyeyim peki
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.