TYT Türkçe çok vaktimi yedi süre yetişmeyecek diye elim ayağıma dolaştı Sosyali yaptıktan sonra yarım saatim kalmıştı 5,6 tane matematik 4,5 tanede fen işaretledim daha çözerken hoca süreler bitti dedi yetiştiremedim maalesef.
Matematik beni bitirdi ya. Türkçe sosyal fen gayet iyi geçti. Beklediğimden kolaydı pek yapamadığım yok. Ancak matematikte bir panik bastı bir heyecan 30 tane işaretleyebildim normalde 35 civarı yapıyordum. Matematik seviyesi neydi size göre.
Bence geçen seneye benzer fakat matematikte daha uzun ve uğraştırıcı sorular vardı sosyalde özellikle o felsefe aristo mu yaptı kardeşim zordu tarih coğrafya din benzer gelmişti fen de benzer hatta çoğu kişi kolay-orta diyor fene neyse arkadaşlar bu geride kaldı sonuçta önemli ve belirleyici olan yarın ki AYT sınavı ona iyi odaklanın.
Bence geçen seneye benzer fakat matematikte daha uzun ve uğraştırıcı sorular vardı sosyalde özellikle o felsefe aristo mu yaptı kardeşim zordu tarih coğrafya din benzer gelmişti fen de benzer hatta çoğu kişi kolay-orta diyor neyse arkadaşlar bu geride kaldı sonuçta önemli ve belirleyici olan yarın ki AYT sınavı ona iyi odaklanın.
TYT Türkçe çok vaktimi yedi süre yetişmeyecek diye elim ayağıma dolaştı sosyali yaptıktan sonra yarım saatim kalmıştı 5,6 tane matematik 4,5 tane de fen işaretledim daha çözerken hoca süreler bitti dedi yetiştiremedim maalesef.
TYT Türkçeyle matematiğin soru cümleleri bile bir değişikti böyle alttan tuzaklılar falan sosyal güzel gibiydi ama sonda 2-3 soru yetişmedi fende bazı çıtır sorular vardı 5-6 tane onlardan yaptım. Matematikde patladım konu bazlı çalışma yanında soru çözümü lazımmış cidden benim kaynak, test kitap eksikliğinden Max bu kadar oldu keşke bıyıklı matematik ya da başka hocadan 0 temel kampı bitirseymisim. Kolay sorular var gibiydi 7-8 baktım böyle arada kaldım ama işaretlemedim zaman alıcı gibiydi. Kısa çalışmalarla anca bu kadar oldu AYT iyi geçsin yeter ya 2007 tayfa