TYT nasıl geçti?

TYT Türkçe çok vaktimi yedi süre yetişmeyecek diye elim ayağıma dolaştı Sosyali yaptıktan sonra yarım saatim kalmıştı 5,6 tane matematik 4,5 tanede fen işaretledim daha çözerken hoca süreler bitti dedi yetiştiremedim maalesef.

Bence geçen seneye benzer fakat matematikte daha uzun ve uğraştırıcı sorular vardı sosyalde özellikle o felsefe aristo mu yaptı kardeşim zordu tarih coğrafya din benzer gelmişti fen de benzer hatta çoğu kişi kolay-orta diyor fene neyse arkadaşlar bu geride kaldı sonuçta önemli ve belirleyici olan yarın ki AYT sınavı ona iyi odaklanın.

Matematik için herkes çok kolay yazmış ama bilemedim vallahi.

Benim kafam çok matematiği basmadığı için bana her türlü zor gelir genele bakmak lazım.

Bence geçen seneye benzer fakat matematikte daha uzun ve uğraştırıcı sorular vardı sosyalde özellikle o felsefe aristo mu yaptı kardeşim zordu tarih coğrafya din benzer gelmişti fen de benzer hatta çoğu kişi kolay-orta diyor neyse arkadaşlar bu geride kaldı sonuçta önemli ve belirleyici olan yarın ki AYT sınavı ona iyi odaklanın.

Tahminler tutacak gibi hocam geçen seneye benzer ama daha kolayı dil bilgisini hani utanmasalar koymayacaklarmış.

Benim kafam çok matematiği basmadığı için bana her türlü zor gelir genele bakmak lazım.

Genel olarak uğraştırıcı ve uzundu hocam matematik herkes buna katılır diye düşünüyorum.

Tahminler tutacak gibi hocam geçen seneye benzer ama daha kolayı dil bilgisini hani utanmasalar koymayacaklarmış.

Öyle gibi ama asıl önemlisi yarın işte o sınavı belirleyecek.

Genel olarak uğraştırıcı ve uzundu hocam matematik herkes buna katılır diye düşünüyorum.

Ben bir tık zor buldum geçen seneye göre ama gene TYT ayarı yakalamaya yaklaşmışlar bir tık. Türkçe çok güzeldi kaliteli sorular vardı.

Öyle gibi ama asıl önemlisi yarın işte o sınavı belirleyecek.

Neler yaptınız hocam matematikte sizden 25 30 beklerim.

Ben bir tık zor buldum geçen seneye göre ama gene TYT ayarı yakalamaya yaklaşmışlar bir tık Türkçe çok güzeldi kaliteli sorular vardı.

Türkçe de artık oturttu gibi hocam ÖSYM bence de güzeldi Türkçesi birkaç paragraf sorusunda sağlam uğraştırdı.

Ben bir tık zor buldum geçen seneye göre ama gene TYT ayarı yakalamaya yaklaşmışlar bir tık. Türkçe çok güzeldi kaliteli sorular vardı.

Neler yaptınız hocam matematikte sizden 25 30 beklerim.

Keşke hocam benim de matematiğim çok iyi değil.

TYT Türkçe çok vaktimi yedi süre yetişmeyecek diye elim ayağıma dolaştı sosyali yaptıktan sonra yarım saatim kalmıştı 5,6 tane matematik 4,5 tane de fen işaretledim daha çözerken hoca süreler bitti dedi yetiştiremedim maalesef.

TYT Türkçeyle matematiğin soru cümleleri bile bir değişikti böyle alttan tuzaklılar falan sosyal güzel gibiydi ama sonda 2-3 soru yetişmedi fende bazı çıtır sorular vardı 5-6 tane onlardan yaptım. Matematikde patladım konu bazlı çalışma yanında soru çözümü lazımmış cidden benim kaynak, test kitap eksikliğinden Max bu kadar oldu keşke bıyıklı matematik ya da başka hocadan 0 temel kampı bitirseymisim. Kolay sorular var gibiydi 7-8 baktım böyle arada kaldım ama işaretlemedim zaman alıcı gibiydi. Kısa çalışmalarla anca bu kadar oldu AYT iyi geçsin yeter ya 2007 tayfa🤘

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı