Türkçe kesinlikle orta seviye değildi. Ben bir sürü Türkçe/Paragraf denemesi çözdüm şu zamana kadar hiç normal değildi zorluğu. Bu Türkçenin zorluğu MEBİ nin yayınladığı 10.denemeye benziyordu biraz ona benzettim. Türkçe kesinlikle Orta-Zor arası.
Sosyal resmen 2.Türkçe. Tarihte 1 bilgi sorusu dışında sosyal kısmında bilgiye dair hiç bir şey yoktu sadece paragraf. Felsefe de ve Din de en azından kavram falan sorsalardı ama yok. Burasıda Orta
Matematik geçen seneden kesinlikle daha zordu. Zaten türkçe de çok zaman harcayanlar eminim ki matematiği yetiştiremedi doğru düzgün. Özellikle sayısalcı kısım. Çok bahsetmek istemiyorum ama rezil matematikti. Zor
Fen kısmı bana göre zordu ama galiba (özellikle fizik) temel şeyleri sormuşlardı. Kimya biraz zordu ama balık sorular vardı bence. Özellikle biyolojide 2 3 tane çok basit soru vardı. Fakat ben Fizik bilimine giriş, Kimya bilimine giriş ve daha nice beleş net kazandıran konular beklerken fen kısmı direk Sayısallara, Hesaplamalara oynamış. Orta-Zor
Bu ÖSYM daha ne istiyor anlamadım? Türkçe gibi bir dersi Zorlaştırarak neyi amaçladılar anlamadım. Berbat bir TYT olduğunu düşünüyorum.