TYT Nasıl Geçti?

O maalesef öyle olmuyor. Matematik ve Fenden çıkınca yorgun oluyorsunuz ve Türkçe patlıyor...
İşte bu kişisel bir farklılık, yukarıda dediğim gibi. Mesajınızı okuduğuma göre sizde değişen bir şey olmamış.

İlk önce Türkçeden başlanılmasının sebebi insanın düşünmeye başlayabilmesi için. Türkçeden başlanılmadığı taktirde pratik düşünemiyorsun. Türkçedeki sorular yaptıktan sonra diğer sorular daha hızlı çözülebiliyor. Ayrıca tabii ki istisnalar olabilir.

Normalde ben de @Jira dediği gibi Matematik ile başlıyordum. Ama bugün baktım bir nebze daha kolay gibi Türkçe döndüm o yüzden.

Neyse TYT geçti bitti. AYT de bir kazık atmasa iyidir.

Normalde ben de @Jira dediği gibi matematik ile başlıyordum. Ama bugün baktım bir nebze daha kolay gibi Türkçe döndüm o yüzden.

Neyse TYT geçti bitti. AYT'de bir kazık atmasa iyidir.

AYT mat şu an 2 dersden korkuyorum parabol ve olasılık-per-kom limit türev integralin yerini tutacak piyasada çok zor sorular var inşallah eleyici olarak bu konuları seçmezler.

İşte bu kişisel bir farklılık, yukarıda dediğim gibi. Mesajınızı okuduğuma göre sizde değişen bir şey olmamış.
Türkçeyi yaptım ama Diğer türlü o da gidecekti. Bir de arkadaşlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama Matematik soruları yeni nesil değildi. Bize alıştırılanlar gibi değildi pek.
AYT mat şu an 2 dersden korkuyorum parabol ve olasılık-per-kom limit türev integralin yerini tutacak piyasada çok zor sorular var inşallah eleyici olarak bu konuları seçmezler.
Trigonometriden vurucaklar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…