Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 27 Haziran 2020 #101 TheShelt dedi: Zaten dediğin soruların yarısı çıkmıyor . Genişletmek için tıkla... Anlamadım, tam olarak hangileri çıkmıyor? Cevaplarını mı kastettiniz?
TheShelt dedi: Zaten dediğin soruların yarısı çıkmıyor . Genişletmek için tıkla... Anlamadım, tam olarak hangileri çıkmıyor? Cevaplarını mı kastettiniz?
TheShelt Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.447 Çözümler 4 27 Haziran 2020 #102 Kreinnar dedi: Anlamadım, tam olarak hangileri çıkmıyor? Cevaplarını mı kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sene sınava girenler Türev, İntegral, limit ve süreklilik'ten sorumlu değiller.
Kreinnar dedi: Anlamadım, tam olarak hangileri çıkmıyor? Cevaplarını mı kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Bu sene sınava girenler Türev, İntegral, limit ve süreklilik'ten sorumlu değiller.
Kreinnar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 1.627 Çözümler 3 27 Haziran 2020 #103 TheShelt dedi: Bu sene sınava girenler Türev, İntegral, limit ve süreklilik'ten sorumlu değiller. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, bahsi geçince söyledim. Bak sen şu işe ya ama iyi mi kötü mü çözemedim
TheShelt dedi: Bu sene sınava girenler Türev, İntegral, limit ve süreklilik'ten sorumlu değiller. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum, bahsi geçince söyledim. Bak sen şu işe ya ama iyi mi kötü mü çözemedim
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 27 Haziran 2020 #104 Kreinnar dedi: Bilmiyordum, bahsi geçince söyledim. Bak sen şu işe ya ama iyi mi kötü mü çözemedim Genişletmek için tıkla... Kötü biraz bence çünkü seçici sorular nereden gelecek bilinmiyor ve konu başına soru sayısı arttığı için zorlama ihtimalleri de var.
Kreinnar dedi: Bilmiyordum, bahsi geçince söyledim. Bak sen şu işe ya ama iyi mi kötü mü çözemedim Genişletmek için tıkla... Kötü biraz bence çünkü seçici sorular nereden gelecek bilinmiyor ve konu başına soru sayısı arttığı için zorlama ihtimalleri de var.
Bruz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 3.236 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Antalya 28 Haziran 2020 #105 adrianshephard dedi: Bana Türkçe değil de matematik daha zor geldi. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafında sırf Onbaşı Adrian Shepherd var diye beğeni attım.
adrianshephard dedi: Bana Türkçe değil de matematik daha zor geldi. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafında sırf Onbaşı Adrian Shepherd var diye beğeni attım.
Wuthrad Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 855 Çözümler 1 8 Temmuz 2020 #106 Bi üniversiteli olalım dedik dünyanın başına gelmeyen kalmadı. Sınavda öğrencilerin geneli zorlanmış gibi görünüyor puanlar düşer mi acaba.
Bi üniversiteli olalım dedik dünyanın başına gelmeyen kalmadı. Sınavda öğrencilerin geneli zorlanmış gibi görünüyor puanlar düşer mi acaba.