TYT Nasıl Geçti?

Mabel Matiz sorusunu ne yaptınız?
Soruyu anlat lütfen. Sınava girmeyen biri olarak merak ettim.
165 yerine 180 dakika olsaydı her şey çok güzel olacaktı.
O sınav 135 dk için tasarlandı. Daha öncesinde ise YGS olarak 160 soru 160 dakika yapılıyordu. Siz fazla vakit kaybetmişsiniz. Tüm soruları okuyup cevaplandırmak için 135 dakika bile yeterli. Takıldığınız yerde düşünmeniz sürenizden yemeniz oluyor. Bunu kontrol edebilmek sınavda sizi öne çıkarıyor.

Soruyu anlat lütfen. Sınava girmeyen biri olarak merak ettim.

Soruyu hatırlamıyorum maalesef. Mabel Matiz'le ilgili büyük bir paragraf vardı. Ben de cevaplara göre yorumda bulunacaktım.

Katılmıyorum. Önceki sene de sınava girmiş biri olarak bu sene bazı dersleri kasmışlar.

Çalışana kolay çalışmayana zor. Nesnes bir durum ortaya atılamaz. Ben şahsen fikrimi söyleyeyim:

'' Türkçe Dili ve Edebiyatı '' değil '' Türk Dili ve Felsefesi '' en doğrusu olabilirdi. Türkçe ve felsefeyi resmen mixlemişler. Tarih, din ve coğrafya kolaydı. Matematiği ben yapmadım ama zor diyorlar.

Edit: IT '' O '' sorusu çok hoşuma gitti.

Sınava girsen aynı cümleleri kurmazdın.

Hocam sınava gir ondan sonra lafını koyarsın. Gırgır yapması kolay ordan.

Türkçe hakkında dediklerine katılıyorum. Hele ki bazı sorularda ne çözüyorum dedim. Sosyal ve fen de kolaydı. Matematik orta zorluktaydı.

Hocam sınava gir ondan sonra lafını koyarsın. Gırgır yapması kolay oradan.

Kesinlikle katılıyorum sana Türkçe 40 dakikada bitiririm. Maks 50'yi gördüm bu sinav 60 dakikada zor bitti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…