TYT Nasıl Geçti?

Çalışana kolay çalışmayana zor. Nesnes bir durum ortaya atılamaz. Ben şahsen fikrimi söyleyeyim:

'' Türkçe Dili ve Edebiyatı '' değil '' Türk Dili ve Felsefesi '' en doğrusu olabilirdi. Türkçe ve felsefeyi resmen mixlemişler. Tarih, din ve coğrafya kolaydı. Matematiği ben yapmadım ama zor diyorlar.

Edit: IT '' O '' sorusu çok hoşuma gitti.
"O" sorusu çok güzeldi ya.

Hocam şıkkı hatırlamıyorum boş bırakmış olabilirim

Evet paragrafta tek eğlenceli metindi sanırım mabel matiz neşet Ertaş harman sorusu kafam error verdi bide sonlara doğruydu
Bir Mabel Matiz sorusu bir de başka soruyu 283948 defa okumuş olabilirim. Paragrafın sonuna doğru başını unutuyorum. Nasıl soru ula bu.

Ben Türkçe'den 3 yanlışımın olduğunu düşünüyorum 3 yanlış -1 doğru. Matematik'den 1 yanlış fen ve Sosyal'den yanlışımın olduğunu düşünmemekteyim. Bu aralar Sosyal'de çok sınavlı konular gördüm nedir bu sınav sınav.
Böyleyse gayet iyi. Yarın da en az 75 ayt neti yaparsanız ilk 100 yolu görünür.

Soruyu anlat lütfen. Sınava girmeyen biri olarak merak ettim.

O sınav 135 dk için tasarlandı. Daha öncesinde ise YGS olarak 160 soru 160 dakika yapılıyordu. Siz fazla vakit kaybetmişsiniz. Tüm soruları okuyup cevaplandırmak için 135 dakika bile yeterli. Takıldığınız yerde düşünmeniz sürenizden yemeniz oluyor. Bunu kontrol edebilmek sınavda sizi öne çıkarıyor.
Türkçe o kadar berbat geçti ki soruları en az 3 kere okudum.

40 tane Türkçe nedir? Hepsini okuyup bitirmem sürenin yarısını tüketti. 🤣
Matematik zaten yarısı yok. Sosyal ve Fen'den bir şeyler bekliyorum. Yani beklediğimden iyiydi. Olmazsa seneye artık. 🤣🤣
Stephen King'in sorusunu nasıl buldun?
Hocam çok hoşuma gitti o soru benim. Cevap sinemaydı sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı