TheShelt
Hectopat
Türkçeyle Felsefeyi mixlemişler.
Aynen öyle.
Türkçeyle Felsefeyi mixlemişler.
Soruyu anlat lütfen. Sınava girmeyen biri olarak merak ettim.Mabel Matiz sorusunu ne yaptınız?
O sınav 135 dk için tasarlandı. Daha öncesinde ise YGS olarak 160 soru 160 dakika yapılıyordu. Siz fazla vakit kaybetmişsiniz. Tüm soruları okuyup cevaplandırmak için 135 dakika bile yeterli. Takıldığınız yerde düşünmeniz sürenizden yemeniz oluyor. Bunu kontrol edebilmek sınavda sizi öne çıkarıyor.165 yerine 180 dakika olsaydı her şey çok güzel olacaktı.
Soruyu anlat lütfen. Sınava girmeyen biri olarak merak ettim.
O sınav 135 dk için tasarlandı. Daha öncesinde ise YGS olarak 160 soru 160 dakika yapılıyordu. Siz fazla vakit kaybetmişsiniz. Tüm soruları okuyup cevaplandırmak için 135 dakika bile yeterli. Takıldığınız yerde düşünmeniz sürenizden yemeniz oluyor. Bunu kontrol edebilmek sınavda sizi öne çıkarıyor.
Sınava girsen aynı cümleleri kurmazdın.O sınav 135 dk için tasarlandı. Daha öncesinde ise YGS olarak 160 soru 160 dakika yapılıyordu. Siz fazla vakit kaybetmişsiniz. Tüm soruları okuyup cevaplandırmak için 135 dakika bile yeterli. Takıldığınız yerde düşünmeniz sürenizden yemeniz oluyor. Bunu kontrol edebilmek sınavda sizi öne çıkarıyor.
Soruyu anlat lütfen. Sınava girmeyen biri olarak merak ettim.
O sınav 135 dk için tasarlandı. Daha öncesinde ise YGS olarak 160 soru 160 dakika yapılıyordu. Siz fazla vakit kaybetmişsiniz. Tüm soruları okuyup cevaplandırmak için 135 dakika bile yeterli. Takıldığınız yerde düşünmeniz sürenizden yemeniz oluyor. Bunu kontrol edebilmek sınavda sizi öne çıkarıyor.
Çalışana kolay çalışmayana zor. Nesnes bir durum ortaya atılamaz. Ben şahsen fikrimi söyleyeyim:
" Türkçe Dili ve Edebiyatı " değil " Türk Dili ve Felsefesi " en doğrusu olabilirdi. Türkçe ve felsefeyi resmen mixlemişler. Tarih, din ve coğrafya kolaydı. Matematiği ben yapmadım ama zor diyorlar.
Edit: IT " O " sorusu çok hoşuma gitti.
Hocam sınava gir ondan sonra lafını koyarsın. Gırgır yapması kolay oradan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.