Ponçik Talon
Hectopat
- Makaleler
- 1
Kolay değildi gerçekten. Derece yapan adamları bile zorlamış, öyle okudum birkaç yerde. Ben zaten orta şeker bir öğrenciyim. Bana ağır geldi diyebilirimŞu sorulara yayınlanınca bir de ben bakayım, 4 senede ne kadar paslanmışız gerçekten merak ettim.
Kolay değildi gerçekten. Derece yapan adamları bile zorlamış, öyle okudum birkaç yerde. Ben zaten orta şeker bir öğrenciyim. Bana ağır geldi diyebilirimÖnceki sınavlara hiç benzemiyordu.
Bende de öyle oldu bu sınavda. Süre sıkıntım oldu, bazı sorular yetişmedi. Boşlarım vardı.Bendeki sıkıntı çoğu zaman süreyi verimli kullanamayıp tuhaf dediğimiz sorularda bocalamamdı. Büyük ihtimal bu sınavın sorularını çözerken iyi ki de bu sene sınava girmiyormuşum diyeceğim. Bakalım, AYT'yi de merak ediyorum, çıkınca onları da çözeceğim.
Aynı şekilde beni de özetlemişsin hocam.Evde 100 Netleri görürken sınavda yamuldum. Türkçe saçmalıktı. Sınavı resmen inadına zor yapmışlar sanki, EBA'daki denemeler bunun yanında kolay kalıyor. Türkçeyi 65 dakikada yaptım sonra Sosyale ardından Fene geçtim. Sosyalden 18, Fenden 20 işaretledim. Matematiğe geldiğimde 1 saatim vardı ama beynim allak bullak olduğu için 20 soruyu zor anlayıp çözdüm. Türkçe yüzünden Matematiğim de yandı. Türkçede bazı sorular hariç komple iki şık arasında kalınan tipte sorulardı. Dil Bilgisi çok azdı, paragraflar saçmalıktı. Pandemi var diye zor yapalım ayağına girmişler de tam tersine pandemi olduğundan kolay olmalıydı biraz. Evde çalışma ortamı bulabilen var bulamayan var.
Yarın patlamazsak iyidir. İçimde kötü hisler var TYT'den sonra
Zor olan herkese zorİki aşamalı olarak yapılan üniversite sınavlarının genelinde; ikinci yapılan sınav, ilk sınavın zorluk derecesine paralel oluyor. Ama yine de ümitsizliğe kapılmamak gerek, bugünkü sıkıntı daha çok Türkçe kısmındaymış, belki yarınki sınavda bu zamana kadarki göstermiş olduğun çaba ve çalışmalarının hakkını fazlasıyla alacaksın, bilgi sınavı neticesinde.