Kitap okuma hakkında ne dersiniz hocam? Herhangi bir kitabı okusam yine faydası olur mu?Şimdiden çalışmaya başlasan iyi olurBu sınav onu gösteriyor çünkü
![]()
Kitap okuma hakkında ne dersiniz hocam? Herhangi bir kitabı okusam yine faydası olur mu?Şimdiden çalışmaya başlasan iyi olurBu sınav onu gösteriyor çünkü
![]()
Türkçe zor olduğunu anlayınca 20 Türkçe yapıp diğerlerine zıpladım. Sosyal ve 30 Matematik isaretledikten sonra Türkçe çözmeye geri döndüm.
Derken böyle böyle sınav bitti.
Hele o paragraf soruları yedi bitirdi bizi.
Aynen başlamanı tavsiye ederimKitap okuma hakkında ne dersiniz hocam? Herhangi bir kitabı okusam yine faydası olur mu?
Anladım hocam çok teşekkür ederimAynen başlamanı tavsiye ederimBir yandan kitap oku, bir yandan çalışmaya başla yavaştan. İnsan işi değil çünkü bu sınavlar.
İlk okuduğum şıktı oiyi oldu kafam karışmadı.
20 tane yaptın da acaba doğru mu olur çoğu? Emin misin ondanTürkçe zor olduğunu anlayınca 20 Türkçe yapıp diğerlerine zıpladım.
Hocam ben iki sene sonra gireceğim (şimdi 11. sınıfa geçtim) tavsiyeniz nedir? Ne yapmalıyım sınavda başarılı olmak için? Yazılım mühendisi olmak istiyorum ileride![]()
Toplam 30 tane galiba işaretledim Türkçe. 23-7 olur diye tahmin ediyorum. Fen biraz kötü yaptım ya.20 tane yaptın da acaba doğru mu olur çoğu? Emin misin ondanOnda bile şüpheye düşüyor insan
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.