Hocam bende bu arkadaş gibiyim 12 senedir yattım 12.sınıfta çalışmaya başladım eylül ayından itibaren okuldan sonra 4-5 saat çalışabiliyorum ve asla aksatmam bunu ama 12.sınıfın başında başladım ve başladığımda tabiri caizse önüme siz eylül ayında basit bir denklem koysanız onu bile çözemezdim ama şu an bayağı ilerleme kat ettim TYT mat 5-10 arası çoğunlukla 10'a pek çıkamaz TYT Sosyal ve TYT fen çalışamadım TYT dil bilgisini bitiremedim zamanımın büyük kısmı matematiğe gidiyor geçen Özdebir'e girdim matematikte 8 soru işaretleyebildim sürem anca o kadarına yetti problemleri zaten yapamıyorum hiç o 8 sorunun kaçı doğru çıkacak o bile belli değil ortaokul, 9.sınıf,10.sınıf,11.sınıf da çalışmadığıma çok pişmanım şu an acısını çekiyorum her şeye sıfırdan başladım ve bu gerçekten çok zor zeka eksiğiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum matematiğim en azından şu an sıfır değil AYT matematiği anlıyorum ve yapabiliyorum zor sorularda tıkanıyorum sadece TYT matımdada gene denemelerde çuvallıyorum büyük ölçüde ve belli seviye üstteki soruları yapamıyorum netlerim hala 45-50 aralığında.