GamzeSerttasoglu
Femtopat
Daha fazla
deprem bölgesinde, Hatay'da yaşıyorum. çalıştığım iş yeri yıkılmadı ama evimiz yıkıldı. Bu sebepten dolayı çadırda kalıyoruz. Ben bir Mali müşavirlik ofisinde çalışıyorum. Burada çay, temizlik işi yapıyorum. Lise mezunuyum, hiç üniversite okumadım ve 27 yaşındayım. Çalıştığım yerde ki muhasebeci arkadaşlar ve Mali müşavir diyor ki bu sene TYT sınavına girip ön lisans muhasebe oku açık öğretimden. Bir yandan da biz seni yetiştirelim, muhasebe programlarini öğretelim. Ben TYT sınavına kayıt yaptım 1 Nisan gununde. Kırtasiyeden kitaplar aldım birçok kitabım var. Denemeler, soru bankası kitapları vs. AÖF ön lisans muhasebe kazanmam gerekiyor. diploma puanım 59 ve hiç altyapım yok temelim yok. Matematik bu saatten sonra temel olmadığı için yetişmez. Sosyal ve Türkçe yapman yeterli olur dediler danıştığım rehber hocaları. türkçeden ortalama 25 net, sosyalden de bir 10 net kadar yapsam gelir sanırım. Sınav 17 Haziran'da ve 2 ay var. Ben gündüz çalışıyorum, saat 4 gibi cikmiyorum işten. Kalan zamanda boşum. Nasıl bir çalışma sistemim olmalı arkadaşlar. Sosyal de yoruma dayalı sorular var onları yaparsın, Türkçe için bol bol paragraf çöz diyorlar. Türkçe'den 25, sosyalden 10 net yapmak için bugünden itibaren çalışmaya başlayacağım. Merak ettiğim konu kalan zamanda bu netleri yapmam mümkün mü? Neler yapmalıyım bana öneride bulunursanız çok memnun olurum.