TYT netleri nasıl arttırılır?

loxie

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Ben 12. sınıf bir dilciyim ve YDT'de 70+ yapıyorum ama TYT netim 45-55 arası dolanıyor. Calısıyorum ama hiç artmayacak gibi hissediyorum. Nasıl artıracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakin ol eğer düzgün çalışıyorsan artar düzenli çalışma çok önemli analizlerini çok düzgün yap netler gün geçtikçe artmaya başlacak strese girme.

Merhaba, TYT netleri kolay kolay artmaz ama ivme yakalarsan gayet düzenli arttırabilirsin. Hız konusunda iyi değilsen süreli deneme ve bol bol okuduğunu anlama çalışmanı öneririm, tüm konu eksiğini kapat kesinlikle ilk odağın bu olsun, zorlandığın belirli konuları not al ve o konular için ekstra uğraş. Mesela benim AYT için trigonometrim aşırı kötüydü hiçbir şey yapamazdım 1 ay üstüne öyle bir düştüm ki her deneme fuller oldum. TYT için tek önemli olan hız ve tecrübe, nankör bir sınav çok hızlı geri düşebilirsin ama belli bir düzende çalışırsan ve netlerine kafanı takmayıp planına odaklanırsan çok hızlı da artacaktır garanti veriyorum. Yapman gereken kendine göre en iyi anlama biçimini bulmak ve ona odaklanmak, tek ders denemeleri de çözmeni öneririm ben TYT Türkçe için her gün deneme çözerdim, hedefin yüksekse bunu yapmalısın. İyi çalışmalar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı