TYT netlerim artmıyor

Kitap okuma alışkanlığı önemli çünkü paragraf çok dikkat dağıtabiliyor kitap okuyarak makale okuyarak, geliştirebilirsin, ve moralinifd yüksek tut bence ên iyi net, zaman bi sıkıntı çıkmazsa sınav anında oluyor.
Evet aynen öyle paragrafı okurken aklım birden başka şeylere dalıyor ve böylece dikkatim dağılıyor ve okuduğum şeyleri unutuyorum tekrar okuduğumda ise anlamıyorum o paragrafı.

Yani o kadarını bilemeyeceğim ama belkide anlık bir yanılsama yaşıyorsun, örnek vereyim ben biyoloji çalışınca sanki her şeyi unutmuş gibi oluyorum ama sonrasında test çözerken veya konuyu tekrar ederken hatırlıyorum
Yani evet onun gibi aslında da benimkiside benzer bazen soru çözerken konuları hatırlıyorum.

Evet aynen öyle paragrafı okurken aklım birden başka şeylere dalıyor ve böylece dikkatim dağılıyor ve okuduğum şeyleri unutuyorum tekrar okuduğumda ise anlamıyorum o paragrafı.

Yani evet onun gibi aslında da benimkiside benzer bazen soru çözerken konuları hatırlıyorum.
Dediğim gibi paragraf için kitapda iyi ama bence makale daha iyi, sevdiğin bir konudan mesela ben tarihi severim, makale okuyabilirsin bunu ne kadar anladığını, düşünebilirsin, konu üzerine yeniden sende bir şey yazabilirsin

Dediğim gibi paragraf için kitapda iyi ama bence makale daha iyi, sevdiğin bir konudan mesela ben tarihi severim, makale okuyabilirsin bunu ne kadar anladığını, düşünebilirsin, konu üzerine yeniden sende bir şey yazabilirsin
Tamamdır hocam çok teşekkürler. Makale okumanın önemli olduğunu duymuştum ama bu kadar önem arz edeceğini bilmiyorum peki hocam şöyle yapsam olurmu: yine günlük 30 soru paragraf çözeyim ardından makale okuyayım 2tane olmak üzere.

Birde matematik için soru çözüm videoları izlesem öncelikle ardından kendim test çözsem oda etki edermi acaba?

Tamamdır hocam çok teşekkürler. Makale okumanın önemli olduğunu duymuştum ama bu kadar önem arz edeceğini bilmiyorum peki hocam şöyle yapsam olurmu: yine günlük 30 soru paragraf çözeyim ardından makale okuyayım 2tane olmak üzere.

Birde matematik için soru çözüm videoları izlesem öncelikle ardından kendim test çözsem oda etki edermi acaba?
Ben o şekilde yapıyorum bence paragraf netlerin artar, kendinde denemiş olursun. Kendine en uygunu bulacaksın

Matematîk için tyt matematik çalışırken aynısını yapıyorum konuyu veya sorum çözüm videosu izleyip kendim çözüyorum. Hangisi senin için yararlıysa onu bulursun. Tecrübe ettikçe

Ben o şekilde yapıyorum bence paragraf netlerin artar, kendinde denemiş olursun. Kendine en uygunu bulacaksın.

Matematîk için TYT matematik çalışırken aynısını yapıyorum konuyu veya sorum çözüm videosu izleyip kendim çözüyorum. Hangisi senin için yararlıysa onu bulursun. Tecrübe ettikçe.

Tamamdır anladım teşekkürler yardımınız ve önerileniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı