TYT netlerim nasıl?

299712

Decipat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
1.104
Çözümler
2
Merhabalar, 11. sınıf sayısalım. Şunu belirtmek isterim ki; denemeye 0 bilgi ile girdim, yani pandemide ders çalışmadım, sadece canlı derslere girdim ve oradan da çok bir şey öğrendiğim söylenemez. 0 bilgi. Sizce netlerim nasıl?
Okulda iyi diyenler de var, kötü diyenler de.
Türkçe: 17 net.
Matematik: 13 net.
Sosyal: 13 net.
Fen: 10 net.
Tavsiye alabilirim. Sınav orta zorluktaydı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe rezalet. Sayısal için diğer derslere bakıldığında matematik de iyi değil.
Mazeret üretme, ders çalış. Kimse senin yerine kazanmayacak o sınavı.

Türkçeyi süre yetmediği için yapamadığını düşünüyorum. Öyle değilse de daha fazla zaman ayırmanın faydası olacaktır. Bu yüzden hızlanman gerek.
 
Ortalama bir sonuç. Eğer hedefleriniz çok yüksek değilse 11.Sınıf için nerdeyse olmanız gereken yerdesiniz. Doğru bir şekilde çalışmaya ve deneme çözmeye devam edin.
 
Ben de 11. sınıfım benim 85 90 civarı çıkıyor ama 10 da çalışmıştım daha geç değil ama olmaya yakın çalışırsanız neden olmasın millet son yıl çalışarak ilk 10000 giriyor önünde 2 yıl var.
 
Sınava 0 bilgiyle girdim. Çalışarak çok daha iyisini yapabilirim.
Hala mazeret. Kimse anasının karnından full çekerek çıkmıyor zaten. Çalış gelişmenin gör diyoruz ben hiçbir şey bilmeden girdim diyorsun.

Kıyaslama için söylüyorsan benim hiçbir şey bilmeyen halim her bir ders için daha iyiydi.
Daha önce de dediğim gibi Türkçe berbat. En kötü öğrenci bile 20 net yapıyor. 30 net çıkarmalı sütüne 3-5 dil bilgisi cozebilmelisin sınavda. Çalışınca yapılabilecek şeyler bunlar.
 

Geri
Yukarı