TYT problemlere ne zaman başlanmalı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda rasyonel sayılarda mıyım? Geride miyim? Söyler misiniz? Denemelerde matematikten 7 8 soru yapıyorum çoğu problem olduğu için diğerlerini yapmıyorum. İlk 12 konuyu bitirmeden prpblemlere geçme diyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda rasyonel sayılarda mıyım? Geride miyim? Söyler misiniz? Denemelerde matematikten 7 8 soru yapıyorum çoğu problem olduğu için diğerlerini yapmıyorum. İlk 12 konuyu bitirmeden prpblemlere geçme diyorlar. Sizce ne yapmalıyım?

İlk 12 konuyu bitirip öyle geçmeniz iyi olur hocam geride değilsiniz merak etmeyin.

Geride değilsiniz ama ileride de değilsiniz. İlk 12 konuyu bitirmeden problemlere geçmeme olayı şu yüzden:

-Bir öğrenci var, çalışsa derece yapacak ama adam hiçbir halt bilmiyor. Bilmediği için de direkt gidip işlem yeteneği gerektiren, hatta bazı sorularda çarpanlara ayırma yapması gerekecek problem sorularıyla günlük rutin oluşturmaya çalışıyor ve sonunda patlıyor. Bunun için sıfır bir öğrencinin önce matematiği tanıması gerek ondan sonra problem rutini yapması gerek bu olay bu yüzden bu kadar büyüdü.

Matematik hakkında artık fikirleriniz oluştuysa ve az buçuk temeliniz varsa bence problemlerin ilacı gibi bir kitaptan başlayın günlük rutin yapmaya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı