TYT programı önerisi

Herkese merhaba, ben 12. sınıf EA öğrencisiyim ve dershaneye gidiyorum ama dershane bana işe yarıyor ama tam düzenli olmuyor ben de TYT'yi düzenli düzgün bir şekilde çalışacağım bir program arıyorum. Sizce bu nasıldır?https://www.canva.com/design/DAFqrS...e&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink

Şu an TYT netlerim 35 45 arası hedefim ilk 100k YBS'ya da havacılık yönetimi istiyorum.

Bir başkasının hazırladığı programı kullanmak tamamen saçmalık.
 
Merhaba. Üniversite sınavına programlı çalışmadığım için o konuda öneri veremem ama TYT konusunda öneriler verebilirim:
TYT Türkçe => MSÜ 2023 dışında Türkçe sorusu çözmedim ama 28.75 net yaptım. Süre yönetiminde biraz daha iyi olabilirdim, bu yüzden size de Türkçede hızlanmanızı öneririm.
TYT Sosyal => Sınava biraz az vakit kala çalışsam da faydalı oldu. Konudan çok deneme çözüp yanlışlarımı analiz ettim ve bunun faydasını görerek YKS 2023'te 12.5 net yaptım. Daha fazla pratiğim olsa 13.75 veya 15 net de yapabilirdim.
TYT Matematik => Matematiğe de sınava biraz az vakit kala çalıştım, TYT Türkçede biraz yavaş kaldığım için yetiştiremedim ve evde çözdüğüm denemelere göre düşük bir net geldi. TYT'deki en önemli branş olabilir ama TYT Matematikteki netleri istikrarlı bir şekilde korumak ve arttırmak kolay değil. TYT Sosyal ve TYT Fen Bilimlerinde netleri arttırmak daha kolay. TYT Matematiği sınavda hem yetiştiremedim, hem de doğru zannettiğim sorular bile yanlış çıkınca 5.5 net geldi.
TYT Fen Bilimleri => Sınava yine biraz az vakit kala çalıştım ama TYT Fizikte vakit kaybetmek yerine Kimya ve Biyolojiye ağırlık verdim. Bu 2 dersten denemeler çözdüm ve faydası oldu hatta dikkat hatası yapmasam daha yüksek net bile yapabilirdim. Bu sene TYT Fen Bilimlerinden 7.75 net yaptım.
 
Merhaba. Üniversite sınavına programlı çalışmadığım için o konuda öneri veremem ama TYT konusunda öneriler verebilirim:
TYT Türkçe => MSÜ 2023 dışında Türkçe sorusu çözmedim ama 28.75 net yaptım. Süre yönetiminde biraz daha iyi olabilirdim, bu yüzden size de Türkçede hızlanmanızı öneririm.
TYT Sosyal => sınava biraz az vakit kala çalışsam da faydalı oldu. Konudan çok deneme çözüp yanlışlarımı analiz ettim ve bunun faydasını görerek YKS 2023'te 12.5 net yaptım. Daha fazla pratiğim olsa 13.75 veya 15 net de yapabilirdim.
TYT matematik => matematiğe de sınava biraz az vakit kala çalıştım, TYT Türkçede biraz yavaş kaldığım için yetiştiremedim ve evde çözdüğüm denemelere göre düşük bir net geldi. TYT'deki en önemli branş olabilir ama TYT matematikteki netleri istikrarlı bir şekilde korumak ve arttırmak kolay değil. TYT Sosyal ve TYT fen bilimlerinde netleri arttırmak daha kolay. TYT matematiği sınavda hem yetiştiremedim, hem de doğru zannettiğim sorular bile yanlış çıkınca 5.5 net geldi.
TYT fen bilimleri => sınava yine biraz az vakit kala çalıştım ama TYT fizikte vakit kaybetmek yerine kimya ve biyolojiye ağırlık verdim. Bu 2 dersten denemeler çözdüm ve faydası oldu hatta dikkat hatası yapmasam daha yüksek net bile yapabilirdim. Bu sene TYT fen bilimlerinden 7.75 net yaptım.

Merhaba mesajı bayağı bir geç görmüşüm ama sağ olun hangi alanda kaç sıralama yaptınız.

Hocam konuları nasıl çalıştınız matematikte?

Matematiğe çok çalışmadım son zamanlarda çalışmaya başladım.
 

Geri
Yukarı