TYT sınavına nasıl çalışılır?

Yok sen günlük 3 saat çalış o bile yeterli olur ama 5'e çıkabilirsen tabii ki de 5 çalıs ama 5 saat zor yorulucaksın başka şeyler olacak yapabilirsen 5 saat iyidir ama kesinlikle 3 saat altına düşme.
tamamdır reis sana nasıl ulasabilirim peki sosyal medyan var mıdır

6 gün sabah 9'dan 6 ya kadar çalışıyorum reis işte yani eve 7 gibi gelirsem 5 saat gibi bir şey calışsam olur mu hani 200 300 bin kesin istiyorum cünkü ucak bölümünü okumak istiyorum.

Ve günde 3 saat olacağı için 2 ders çalış.
Mat fizik.
Kimya Türkçe.
Biyoloji mat.
Fizik kimya.
Türkçe geometri.
Mat biyoloji.
Geometri mat.
2 günde bir 30 soru paragraf cöz.
Gibi gibi şeyler yapabilirsin.

Tamamdır reis sana nasıl ulasabilirim peki sosyal medyan var mıdır?

Maalesef hocam.
Burada aktif olurum merak etme.

Ve günde 3 saat olacağı için 2 ders çalış

Mat fizik.

Kimya Türkçe.

Biyoloji mat.

Fizik kimya.

Türkçe geometri.

Mat biyoloji.

Geometri mat

Maalesef hocam.
Burada aktif olurum merak etme
anladım tesekkür ederim ders programı ayarlayabilir misin mesela reis konulara nasıl calısayım konulara da pek hakim degilim artık mezun oldugum için bana atma sansın var mi

Anladım teşekkür ederim ders programı ayarlayabilir misin mesela reis konulara nasıl calısayım konulara da pek hakim degilim artık mezun oldugum için bana atma sansın var mi?

Konu olarak diyeceksin diyelim yukarıdaki programı yapacaksın 1 haftada fen ve matematiğin ilk konusu bitecek erken biterse 2. konuya geçilecek gibi gibi.

Anladım teşekkür ederim ders programı ayarlayabilir misin mesela reis konulara nasıl calısayım konulara da pek hakim degilim artık mezun oldugum için bana atma sansın var mi?

O yukarıdaki attığım programı Ocak'a kadar kayda değer şekilde bozmadan devam eder haftada şu konular bitecek gibi gaye edinirsen yaparsın ocak geç diyebilirler ama 3 saatle anca.

Konu olarak diyeceksin diyelim yukarıdaki programı yapacaksın 1 haftada fen ve matematiğin ilk konusu bitecek erken biterse 2. konuya geçilecek gibi gibi.

O yukarıdaki attığım programı Ocak'a kadar kayda değer şekilde bozmadan devam eder haftada şu konular bitecek gibi gaye edinirsen yaparsın ocak geç diyebilirler ama 3 saatle anca.
mesela şöyle mi yapayım ilk matematik ve fen konuları sonra sözele mi geçeyim

Ve günde 3 saat olacağı için 2 ders çalış.
Mat fizik.
Kimya Türkçe.
Biyoloji mat.
Fizik kimya.
Türkçe geometri.
Mat biyoloji.
Geometri mat.
2 günde bir 30 soru paragraf cöz.

Maalesef hocam.
Burada aktif olurum merak etme.
şöyle bir program yapıcam o zaman reis

sence ilk olarak türkçe mi çalışayım yoksa matematik ile beraber mi yapayım
Hocam 200 - 300 bin yeter diyorsunuz. Bu kadar kasmaya gerçekten gerek yok. Paragrafın ritmi ile paragrafa temel atın. Bıyıklı matematik 10 günde temel atma ile matematiğe temel atın. Fizik için Altuğ Güneş, kimya için Bizim Kimyamız, biyoloji için Dr. Biyoloji kanallarını takip edin, ekstra aman aman soru çözmenize gerek kalmadan istediğiniz sıralamaya girersiniz. 9 ayda sıfırdan eşit ağırlıkta derece yapanlar var, TYT de 200 - 300 bin için bu kadar kasmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı