TYT sınavına nasıl çalışılır?

Hocam 200 - 300 bin yeter diyorsunuz. Bu kadar kasmaya gerçekten gerek yok. Paragrafın ritmi ile paragrafa temel atın. Bıyıklı matematik 10 günde temel atma ile matematiğe temel atın. Fizik için altuğ güneş, kimya için bizim kimyamız, biyoloji için dr. Biyoloji kanallarını takip edin, ekstra aman aman soru çözmenize gerek kalmadan istediğiniz sıralamaya girersiniz. 9 ayda sıfırdan eşit ağırlıkta derece yapanlar var, TYT de 200 - 300 bin için bu kadar kasmayın.

Bende ona söyledim şu an girse bile yapar arkadaş fazla kasıyor kendini. Lakin tecrübe ile sabittir arkadaşım vardı 300 bine girmek isteyen saldı etti koskoca 1 senede 800K yaptı biraz arkadaşa düzen oturmak lazım yoksa zor.

Şöyle bir program yapacağım o zaman reis.

Yap bakalım.

Bende ona söyledim şu an girse bile yapar arkadaş fazla kasıyor kendini. Lakin tecrübe ile sabittir arkadaşım vardı 300 bine girmek isteyen saldı etti koskoca 1 senede 800K yaptı biraz arkadaşa düzen oturmak lazım yoksa zor.

Yap bakalım.
bakalım hocam ben de geçen yıl saldım işte ama ona rağmen iyi aldım ama matematik fln yapmadım hiç yapıp yüksek almak istiyorum bakalım allah nasip eder umarım

Bakalım hocam ben de geçen yıl saldım işte ama ona rağmen iyi aldım ama matematik falan yapmadım hiç yapıp yüksek almak istiyorum bakalım Allah nasip eder umarım.

Sen benim dediğimi yap asla çayma bırakma ilk 70 binede girersin TYT'de.

Geçen yılki sıralamanız neydi hocam? Bir de diğer derslerdeki netleriniz ne civardaydı?

Hocam ben çıkıyorum siz de tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Tekrar gelince okuyup bende eksiğimi görmek ve yeni bilgiler edinmek isterim.

Hocam ben çıkıyorum siz de tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Tekrar gelince okuyup bende eksiğimi görmek ve yeni bilgiler edinmek isterim.
tamamdır hocam iyi akşamlar

Geçen yılki sıralamanız neydi hocam? Bir de diğer derslerdeki netleriniz ne civardaydı?
tabi haziranda girdim sıralamam 880 bin sosyalden 15 net geldi türkçe 12 matematik 0 fen 2 gelmişti

Hocam bu arada önerilerinize baktım fakat 10 günde temel atma kitabından sonra Aktif
Matematik gereksiz kalıyor. Bende iki kitapta mevcut, temel atma kitabından sonra Aktif Matematik de yanlış yapmadığım için zaman kaybı olmaması için 150. sayfada bıraktım. Eğer ki 10 günde temel atma gibi bir kampa katılınılacaksa Aktif Matematik gibi kitaplar gereksiz kalıyor.

Hocam bu arada önerilerinize baktım fakat 10 günde temel atma kitabından sonra aktif.
Matematik gereksiz kalıyor. Bende iki kitapta mevcut, temel atma kitabından sonra aktif matematik de yanlış yapmadığım için zaman kaybı olmaması için 150. sayfada bıraktım. Eğer ki 10 günde temel atma gibi bir kampa katılınılacaksa aktif matematik gibi kitaplar gereksiz kalıyor.

Hocam onu arkadaş kampa başlamaz ise diye dedim tabii ki de kamp yaparsa 345'e geçmek en iyisi direk.

tamamdır hocam iyi akşamlar

tabi haziranda girdim sıralamam 880 bin sosyalden 15 net geldi türkçe 12 matematik 0 fen 2 gelmişti
Hocam Türkçe sınavda en beleş net alabileceğiniz yer, 12 net çok az. Sosyal netleri olması gereken seviyede fakat fen 2 net gerçekten çok kötü. Türkçeyi en az 30 seviyelerinde, feni de 13 - 14 seviyelerinde tutmaya çalışın.

Hocam Türkçe sınavda en beleş net alabileceğiniz yer, 12 net çok az. Sosyal netleri olması gereken seviyede fakat fen 2 net gerçekten çok kötü. Türkçeyi en az 30 seviyelerinde, feni de 13 - 14 seviyelerinde tutmaya çalışın.

Hocam arkadaş çok eksik bilgi veriyor Türkçe de sadece ilk 15 soru dil bilgisi cümlede anlam falan mı yapmıs nerede eksiği var daha detaylı anlatsa çözeceğiz gibi.

Hocam arkadaş çok eksik bilgi veriyor Türkçe de sadece ilk 15 soru dil bilgisi cümlede anlam falan mı yapmıs nerede eksiği var daha detaylı anlatsa çözeceğiz gibi.
Hocam 12 net yapan birinin her konuda az - çok açığı vardır. Arkadaşın başlıca Türkçeye oturup çalışması gerek. TYT'nin en beleş net veren dersi Türkçe. İyi bir sıralama için en az 30 net civarlarında olması gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı