TYT sınavında optiğime su damlaması sorun yaratır mı?

RX 560 Tİ

Hectopat
TYT sınavında optiğime bir damla su damladı. Türkçe cevap kısmına geldi ama boş olan şıkka geldi. O kısım silikleşti ve mürekkebi kaydı küçük bir kısmın. Sınav iptal olur mu? Sınıftaki görevli dahil sorduğum herkes bir şey olmaz dedi ama içim bir türlü rahat etmiyor.

TYT sınavında optiğime bir damla su damladı. Türkçe cevap kısmına geldi ama boş olan şıkka geldi. O kısım silikleşti ve mürekkebi kaydı küçük bir kısmın. Sınav iptal olur mu? Sınıftaki görevli dahil sorduğum herkes bir şey olmaz dedi ama içim bir türlü rahat etmiyor.
Kitapçık kodlamasına gelmediği sürece sorun olmaz.

Bir şey olmaz ancak kaydırma olarak sayma ihtimali var.

Ben hiç AYT veya TYT'ye girmedim. Denemelerde sağ kısımda sıra sıra kısa çizgiler oluyor. YKS sınavlarında da böyle. O sıra çizgiler zarar görürse kağıt geçersiz sayılıyor. Sol taraftaki çizgilerden bahsediyorum.

Dosya Ekleri

• cozum-YKS--600x848.jpg
    cozum-YKS--600x848.jpg
    197,6 KB · Görüntüleme: 373
Bu sene bu sistem kullanılmadı, 8 hanelik kitapçıktaki kodu optiğe girmeniz gerekiyor artık. Ben girdiğim zaman abartmıyorum 10-15 kere kontrol etmiştim, önemli bir kod. Yanlış girerseniz sınavınız değerlendirmeye alınmayacaktır.

Sizi alıntıladım ama mesajım size değil, yanlış anlamayın :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı