TYT soru bankası önerileri

YaramazMorde

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Geforce 1660 TI AMD Ryzen 5 3600 B450M S2H V2 Corsair 8GB 3600MHz Ram Seagate 500GB HDD Gigabyte 240GB SSD
Evet, 2024 YKS'ye hazırlanmak için adımlar atmak istiyorum. Konuya hakim hocalarımdan tüm derslerden soru bankası önerileri bekliyorum.

Evet, 2024 YKS'ye hazırlanmak için adımlar atmak istiyorum. Konuya hakim hocalarımdan tüm derslerden soru bankası önerileri bekliyorum.
Say derece yapmış biri olarak tyt için sadece 345 bitirdim fen dersleri için gayet yeterli olacaktır. Sonrasında deneme çözün matematik içinse 345 bilgisarmal 3D sırası ile bitirebilirsiniz sonrasında denemeler.

Sadece deneme çöz matematik için 3D bitirsem yeter şaka değil yemin ederim sadece denemeyle o kadar yükselirsin ki.

Say derece yapmış biri olarak TYT için sadece 345 bitirdim fen dersleri için gayet yeterli olacaktır. Sonrasında deneme çözün matematik içinse 345 bilgisarmal 3D sırası ile bitirebilirsiniz sonrasında denemeler.

Hocalarım cevaplarınız için teşekkürler. 345 TYT matematiği sepetime ekledim. Edebiyat için öneri yapar mısınız bana? Bir de edebiyat, matematik hariç derslerden soru bankası almama gerek yok mu?

Hocalarım cevaplarınız için teşekkürler. 345 TYT matematiği sepetime ekledim. Edebiyat için öneri yapar mısınız bana? Bir de edebiyat, matematik hariç derslerden soru bankası almama gerek yok mu?
Canım benim tyt sınavında edebiyat yok 32-33 tane paragraf 6-7 tane dil bilgisi oluyor tyt sınavına hazırlanmak istiyorsan paragraf ve dil bilgisi çalışman yeterli olacaktır edebiyat yok yani fen dersleri içinde 345 in tyt fen soru bankalarını çözseniz yeterli olur gerisi branş denemeler.

Canım benim tyt sınavında edebiyat yok 32-33 tane paragraf 6-7 tane dil bilgisi oluyor tyt sınavına hazırlanmak istiyorsan paragraf ve dil bilgisi çalışman yeterli olacaktır edebiyat yok yani fen dersleri içinde 345 in tyt fen soru bankalarını çözseniz yeterli olur gerisi branş denemeler.
Ekte bıraktığım ürünler yeterli değil mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-25 231311.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-25 231311.png
    206,1 KB · Görüntüleme: 58

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı