TYT soru bankası önerisi

HasanPotter

Hectopat
Katılım
28 Aralık 2019
Mesajlar
188
Selamlar. Seneye eşit ağırlık bölmünden sınava gireceğim ve şimdiden hazırlanmaya başlamak istiyorum. Konu anlatımlı kitap almak istemiyorum çünkü okumaktansa internetteki eğitim setlerini izlemek benim için daha faydalı oluyor o yüzden sadece soru bankası lazım. Düzeyim ortanın biraz üstü. İlk 2 seneyi fen lisesinde okudum. Yıl sonu notlarım 87 ve 83 geldi. Son 1 yıldır sosyal bilimler lisesindeyim ve bu sene de 92 ortalama geldi. Benim düzeyime uygun soru bankaları önerebilir misiniz?
 
TYT matematik için kesinlikle 345 yayınları. Paragraf için paragrafın ritmi, istersen bilgi sarmalı paragraf alabilirsin. Sosyal için bilgi sarmalı hoşuma gitti. Türkçe için ise karekök güzel. Ben gene de kankamı ekleyeyim. Adam işi biliyor.
@Blacksidemre

Dostum önerdiğin sosyal kitapları deneme galiba. Ben önce soru bankalarını bitirp öyle denemelere geçmek istiyorum. Bir de TYT'yi fen lisesinde gördüğüm için ufak bir altyapım var 6 7 soru koparmak istiyorum. Bunun için yeni bir fen sorubankası almama gerek var mı yoksa okuyarak yapılabilecek sorular var mı?
 
Şimdi ne durumda olduğunu bilmiyorum. Fen lisesi öğrencisi olduğunu belirtmişsin, hedefin yüksektir ve zamanı boşa geçirmediğini varsayıyorum. Orijinal ya da Apotemi çözebilirsin, biraz kasıntı zordur. Ama soruları fena değildir.

Ek olarak Toprak Yayınlarına da bakabilirsin. Onun soruları da fena değildir ve genel olarak sınava yakın sormuşlar. Soru tutturmuşlar.
 

Geri
Yukarı